ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Κιμ Καρντάσιαν, όπως δεν την έχεις ξαναδεί - Ποζάρει για το CR Fashion Book


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

25 Σεπτεμβρίου 2023

Η Κιμ Καρντάσιαν, όπως δεν την έχεις ξαναδεί - Ποζάρει για το CR Fashion Book
Instagram/crfashionbook
Μια άλλη Κιμ Καρντάσιαν στο εξώφυλλο του CR Fashion Boom Issue 23 Muses

Τη γνωρίσαμε από το δικό της reality, στη συνέχεια αποφάσισε να ασχοληθεί με τις business και τα πήγε εξαιρετικά -παράλληλα με το reality- ενώ συνεχώς σπρώχνει τα όρια στο οτιδήποτε με το οποίο καταπιαστεί και θεωρείται πλέον μια μούσα της εποχής μας, η οποία επαναπροσδιορίζει συνεχώς το τι σημαίνει να εμπνέεις. Ποια είναι αυτή η γυναίκα; Μα φυσικά η Κιμ Καρντάσιαν.

Το CR Fashion Book αποφάσισε να παρουσιάσει την Κιμ στο εξώφυλλό του στο τεύχος 23, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ. Μετά το ντεμπούτο της στο εξώφυλλό το 2013, για το τεύχος 3 με φωτογράφο τον θρυλικό Κάρλ Λάγκερφελντ και art director τον Ρικάρντο Τίτσι, η Κιμ ξαναφωτογραφήθηκε για το τεύχος 13 μαζί με την Σερ και τη Ναόμι Κάμπελ. Αυτή η φορά όμως θα είναι εντελώς διαφορετική και το τεύχος CR Fashion Boom Issue 23 Muses θα μείνει στην ιστορία.

«Ένα είδωλο για μένα είναι κάποιος που παλεύει για αυτό που θέλει και κυνηγά τα όνειρά του και τα κάνει να πραγματοποιηθούν. Κάποιος που είναι τόσο αδικαιολόγητα ο εαυτός του, αλλά διατηρεί την καλοσύνη και τη ζεστασιά» είπε η Κιμ στο περιοδικό.

Το CR Fashion Book ιδρύθηκε από την Καρίν Ρόιτφελντ το 2012 και είναι ένα δίγλωσσο περιοδικό και online πλατφόρμα σχετικά με το στιλ, την κουλτούρα και την έμπνευση. Συνηθίζεται να παρουσιάζουν και μεγάλους celebrity, όπως η Μπιγιονσέ και η Ριάνα, αλλά και νέα πρόσωπα με μεγάλες προοπτικές. Γενικά το CR παρουσιάζει έναν νέο τρόπο να κοιτάμε τη μόδα και τον κόσμο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.