CELEBRITIES

H Κιμ Καρντάσιαν με φωσφοριζέ neon μπικίνι, λάμπει στο σκοτάδι


JTeam

29 Αυγούστου 2023

H Κιμ Καρντάσιαν με φωσφοριζέ neon μπικίνι, λάμπει στο σκοτάδι
@kimkardashian / instagram
«Αυτό-αντανάκλαση» θέλησε να εκπέμψει η Κιμ, αλλά κάπου πήγε λάθος

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την επιρροή και την επιτυχία της Κιμ Καρντάσιαν. Κυρίως όμως αναγνωρίζουμε την θέληση της να ξεχωρίζει και να λάμπει διαρκώς (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Η λάμψη ως γενικότερο θέμα, φαίνεται να αποτέλεσε και αυτή τη φορά, πηγή έμπνευσης για τη διάσημη celebrity, η οποία θέλησε το φετινό καλοκαίρι να δημιουργήσει ένα νέο trend, -αλλά δεν τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία.

Συγκεκριμένα η Καρντάσιαν φωτογραφήθηκε στο σκοτάδι με φωσφοριζέ neon μπικίνι, το οποίο σέταρε με εξίσου φωσφοριζέ νύχια, και αξεσουάρ. Παίρνοντας το χαρακτηριστικό σέξι ύφος της και ποζάροντας στα σκαλιά της πισίνας, πίστεψε για μια στιγμή, πως έχει την επόμενη viral τάση της.

Jenny.Gr
@kimkardashian / instagram


Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν το πέτυχε, μιας και πολλοί από τους θαυμαστές της, παρά το γεγονός πως εκτίμησαν την λήψη, δεν παρέλειψαν να την τρολάρουν. «Λάμπει πιο πολύ και από το διαμαντένιο σκουλαρίκι που έχασες στον ωκεανό», σχολίασε χαρακτηριστικά ένας χρήστης, κάνοντας μια άμεση αναφορά σε μια από τις πιο διάσημες σκηνές του του «Keeping Up The Kardashians». Τότε το 2011, που η Κιμ έχασε ένα τεράστιο διαμαντένιο κόσμημα αξίας 75.000 δολαρίων στον ωκεανό κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Μπόρα Μπόρα.

Τα τρολ σχόλια όμως δεν σταμάτησαν κάτω από την ανάρτηση, ούτε και η ίδια βέβαια σταμάτησε να ενδίδει στη neon τάση, την οποία τιμά ιδιαίτερα τους τελευταίες μήνες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.