CELEBRITIES

Κιμ Καρντάσιαν: Τα 4 παιδιά της ζωγράφισαν πάνω στο vintage Levi's τζιν της


JTeam

28 Αυγούστου 2023

Κιμ Καρντάσιαν: Τα 4 παιδιά της ζωγράφισαν πάνω στο vintage Levi's τζιν της
Instagram/kimkardashian
Η Κιμ Καρντάσιαν μεγάλωνει παιδιά με καλλιτεχνικές ανησυχίες

Όταν ένα απλό τζιν παντελόνι μετατρέπεται σε «έργο τέχνης» που μπορεί να φορεθεί από λίγες γυναίκες και να γίνει trend, μια από αυτές είναι σίγουρα η Κιμ Καρντάσιαν. Βέβαια το αυτό το «έργο τέχνης» δε το φιλοτέχνησε η ίδια, αλλά οι καλλιτέχνες που γέννησε.

Την προηγούμενη εβδομάδα η διάσημη celebrity και επιχειρηματίας Κιμ, ανέβασε μια selfie στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φορώντας ένα λευκό crop top και ένα vintage Levi's ξεβαμμένο τζιν παντελόνι με σκισίματα, το οποίο όμως είχε πάνω του ζωγραφιές και σκίτσα από τα 4 παιδιά της με μαύρο μαρκαδόρο - ναι, από αυτούς που δε βγαίνουν με το πλύσιμο.

Για να δουν οι fans της και ο υπόλοιπος κόσμος καλύτερα τα σκίτσα των παιδιών, η Κιμ μας προσέφερε απλόχερα μερικές πιο κοντινές λήψεις και μια συγκεκριμένη στην οποία διαβάσαμε το «Μαμά και το «Σε αγαπώ». Φυσικά και κάτω από όλες αυτές τις φωτογραφίες η Κιμ έγραψε ένα -αρκετά- μεγάλο caption για την αγάπη που έχει στα παιδιά της και τι σημαίνει το τζιν αυτό πλέον.

«Απλά αγαπώ τα μωρά μου! Για την Ημέρα της Μητέρας μου έφτιαξαν αυτό το τζιν παντελόνι και ήταν τόσο χαρούμενα όταν με είδαν να φορά το έργο τέχνης τους. Κάθε Ημέρα της Μητέρας ζωγραφίζουν πάνω σε ρούχα, τα οποία θα κρατήσω για πάντα. Αγαπώ να βλέπω τις προσωπικότητές τους να λάμπουν μέσα από την τέχνη τους. Μπορείς να διακρίνεις ποιο παιδί μου ζωγράφισε σε ποια μεριά του παντελονιού. Από το αποτύπωμα του ποδιού και του χεριού του Ψαλμ, μέχρι τα ποδοσφαιρικά σχέδια του Σεντ, τα ανάποδα γράμματα της Νορθ και τις καρδιές της Σικάγο. Θα το φυλάξω για πάντα!».

Βέβαια αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τα παιδιά της ζωγραφίζουν πάνω σε κάτι δικό της. Το μακρινό 2014 η Νορθ είχε ζωγραφίσει με τα δάχτυλά της πάνω σε μια Hermès Birkin των 18.500 ευρώ και της την έκανε δώρο για τα 34α γενέθλιά της, όταν ήταν 2 ετών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.