CELEBRITIES

Η Ναόμι Γουότς μιλά για το σεξ μετά την εμμηνόπαυση: «Γίνεται πιο απολαυστικό»


JTeam

25 Σεπτεμβρίου 2023

Η Ναόμι Γουότς μιλά για το σεξ μετά την εμμηνόπαυση: «Γίνεται πιο απολαυστικό»
Η ηθοποιός μίλησε για τα καλά της εμμηνόπαυσης - δηλαδή το καλύτερο σεξ

Πίσω στον Ιούνιο, η Ναόμι Γουότς μιλούσε για τη διάγνωσή της με πρόωρη εμμηνόπαυση στα 36 της κι εξηγούσε πώς επηρεάστηκαν τόσο η ψυχική, όσο και η σωματική της υγεία, όσο πιο ωμά γινόταν. Τα είπε όλα – από τα mood swings και τις εξάψεις, μέχρι τις ημικρανίες.

«Το να περνάς εμμηνόπαυση σε τόσο νεαρή ηλικία, με τόσο λίγη ενημέρωση γύρω από το θέμα, δεν ήταν εύκολο», δήλωνε τότε. «Αισθανόμουν ότι έβγαινα εκτός ελέγχου».

Τώρα, η ηθοποιός μιλά για τα θετικά. Σε ομιλία της σε ένα wellness event, αποκάλυψε ότι το σεξ γίνεται καλύτερο. «Προσωπικά, πιστεύω ότι το σεξ γίνεται πιο απολαυστικό, όταν φεύγει ο φόβος ότι μπορεί να κάνεις μωρά», εξήγησε.

«Νιώθεις ότι το κάνεις για τον εαυτό σου. Αισθάνεσαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, έχεις εμπειρία, είσαι σοφότερη, δεν θα σκεφτείς να σβήσετε τα φώτα».

Μάλιστα, δεν είχε μειωμένη λίμπιντο, σε αντίθεση με τις περισσότερες γυναίκες. Βίωσε το ακριβώς αντίθετο, επικοινωνώντας ανοιχτά με τον σύντροφό της.

«Αν μπορείς να μιλάς στον σύντροφό σου, αν μπορείς να είσαι ειλικρινής και να κάνεις μία αυθεντική συζήτηση και να διώξεις το άβολο της υπόθεσης, θα μπει στη θέση σου. Κι’ αυτό είναι σέξι – είναι φοβερά σέξι το να μπορείς να είσαι ειλικρινής και να κάνεις μία ωραία κουβέντα», έχει εξηγήσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.