CELEBRITIES

Η Ναόμι Γουότς μιλά για την εμμηνόπαυση στα 36: «Ήταν "τζιζ" θέμα - Έβγαινα εκτός ελέγχου»


JTeam

25 Ιουλίου 2023

Η Ναόμι Γουότς μιλά για την εμμηνόπαυση στα 36: «Ήταν "τζιζ" θέμα - Έβγαινα εκτός ελέγχου»
Η ηθοποιός εξήγησε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα, αν οι συζητήσεις γύρω από την εμμηνόπαυση ήταν πιο ειλικρινείς

Η Ναόμι Γουότς βαρέθηκε να αντιμετωπίζουμε την εμμηνόπαυση σαν κάτι που δεν μας αφορά και, σε συνέντευξη που έδωσε στο US Hello! μίλησε για τη δική της εμπειρία. Η ηθοποιός διαγνώστηκε με πρόωρη εμμηνόπαυση στα 36 της και τώρα εξηγεί γιατί η ενημέρωση χρειάζεται να γίνεται από μικρή ηλικία.

«Το ότι μπήκα στην εμμηνόπαυση σε τόσο νεαρή ηλικία δεν ήταν εύκολο, ειδικά σε μία εποχή που υπήρχε τόσο ελλιπής ενημέρωση για το θέμα», είπε, ενώ πρόσθεσε ότι τα συμπτώματά της ήταν τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά, και κάλυπταν τεράστιο εύρος – από απλά mood swings μέχρι αφόρητες ημικρανίες. «Ένιωθα πως έβγαινα εκτός ελέγχου».

Εξήγησε πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα, αν είχε τη σωστή πληροφόρηση από μικρή. «Αν η εμμηνόπαυση δεν ήταν ένα τόσο “τζιζ” θέμα, όταν ήρθαν τα πρώτα συμπτώματα, η μετάβαση θα ήταν ευκολότερη», δήλωσε. «Ήμουν κομμάτι ενός κύκλου που έπρεπε οπωσδήποτε να σπάσει. Οι ανοιχτές συζητήσεις ήταν ελάχιστες, το ίδιο και τα μέσα που είχαμε για τη βοήθεια και την καθοδήγηση των γυναικών στις αλλαγές που τους συνέβαιναν. Γι’ αυτό και τώρα έχω τέτοιο πάθος για το ζήτημα και ενθαρρύνω τις ειλικρινείς συζητήσεις».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.