ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η τσάντα του $1 εκατομμυρίου της Louis Vuitton είναι πλέον διαθέσιμη (όχι όμως σε όλους)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Νοεμβρίου 2023

Η τσάντα του $1 εκατομμυρίου της Louis Vuitton είναι πλέον διαθέσιμη (όχι όμως σε όλους)
GETTY IMAGES
Θέλεις και εσύ μια Millionaire Speedy από τη Louis Vuitton; Τώρα μπορείς, όχι όμως και πολύ εύκολα

Και η στιγμή που όλη περιμέναμε, ήρθε! Η Millionaire Speedy τσάντα της Louis Vuitton από τον Φάρελ είναι πλέον μαζί μας. Φυσικά και ο ΠιΤζέι Τάκερ την είχε ήδη παραγγείλει από τις αρχές Νοέμβρη, όπως μας γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μη νομίζεις ότι το Millionaire είναι απλά το όνομά της. Κοστίζει πραγματικά $1 εκατομμύριο δολάρια.

Jenny.Gr
Instagram/pjtucker

Πέρα όμως από την παραγγελία που έβαλε ο Τάκερ, η Millionaire Speedy της Louis Vuitton δέχεται παραγγελίες -μόνο- για αυτή την πανάκριβη τσάντα από δέρμα κροκόδειλου, η οποία βγαίνει σε πέντε διαφορετικά χρώματα, κόκκινη, πράσινη, μπλε και καφέ. Αν έχεις βάλει στο μάτι την κίτρινη, τότε τα γούστα σου συμπίπτουν με του Φάρελ, διότι και αυτός αυτό το χρώμα διάλεξε να κρατήσει κατά τη διάρκεια του Paris Fashion Week.

Βέβαια μη νομίζεις πως θα μπορέσεις να παραγγείλεις τη Millionaire Speedy έτσι απλά. Όχι, πρέπει να είσαι από τους top πελάτες του οίκου και να έχεις ξοδέψει ήδη αρκετά, ώστε να καταφέρεις να την κρατήσεις στα χέρια σου. Δεν είναι διαθέσιμη στο κοινό site του οίκου και φυσικά ούτε στα καταστήματα. Εσύ πιστεύεις πως μια λαμπερή τσάντα από δέρμα κροκόδειλου, με το κλασικό monogram print της Louis Vuitton, χρυσά hardware και διαμαντένια μπρελόκ θα σου δινόταν τόσο εύκολα, ενώ μπορεί να μπει σε μουσείο; Please!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.