UPDATE #NOW

Η Louis Vuitton θα σχεδιάσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του ξενοδοχείου Claridge's στο Λονδίνο


Ερασμία Αρβανιτά

9 Νοεμβρίου 2023

Η Louis Vuitton θα σχεδιάσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του ξενοδοχείου Claridge's στο Λονδίνο
Instagram/ claridgeshotel
Μπορεί να είναι μόνο Νοέμβριος αλλά στο Λονδίνο το χριστουγεννιάτικο κλίμα έχει μπει για τα καλά 

Λίγες ημέρες μετά τη φωταγώγηση του πιο δημοφιλούς εμπορικού δρόμου του Λονδίνου, την Oxford Street, ήρθε η στιγμή να στολιστεί και το υπέροχο δέντρο στο Claridge's, το θρυλικό ξενοδοχείο του Mayfair.

Το ξενοδοχείο ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο προκειμένου να μας δώσει μία γεύση από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή του. Προφανώς και έχουμε ενθουσιαστεί.

Εκτός όμως από τη λαμπερή διακόσμηση, πρέπει να γνωρίζεις ότι φέτος το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο του ξενοδοχείου έχει αναλάβει ο πολυτελής οίκος μόδας, Louis Vuitton.

Το δέντρο του Claridge’s σχεδιάζεται κάθε χρόνο από έναν διαφορετικό, διακεκριμένο οίκο μόδας ή σχεδιαστή. Τις προηγούμενες σεζόν, οίκοι όπως οι Jimmy Choo, Dior, Christian Louboutin και Karl Lagerfeld επαναπροσδιόρισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Claridge's με το δικό τους ξεχωριστό στιλ. Φέτος, το Claridge's ανακοίνωσε ότι το δέντρο θα σχεδιαστεί από τον Louis Vuitton, έναν μακροχρόνιο «φίλο» του ξενοδοχείου.

Το δέντρο θα αποκαλυφθεί στις 23 Νοεμβρίου και θα είναι εμπνευσμένο από την τέχνη του ταξιδιού.

«Τι τιμή να καλωσορίζουμε έναν τέτοιο οίκο όπως ο Louis Vuitton για να σχεδιάσει φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Claridge's», δήλωσε ο γενικός διευθυντής Πολ Τζάκσον.

«Τα Χριστούγεννα είναι η πιο μαγική εποχή του χρόνου για εμάς εδώ στο ξενοδοχείο και ανυπομονούμε να δούμε τους επισκέπτες να βυθίζονται στον κόσμο του Louis Vuitton».