ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Louis Vuitton: Μία έγκυος Rihanna και χρωματιστές Speedy bags στο iconic βίντεο της νέας καμπάνιας


JTeam

26 Ιουνίου 2023

Louis Vuitton: Μία έγκυος Rihanna και χρωματιστές Speedy bags στο iconic βίντεο της νέας καμπάνιας
Η πρώτη καμπάνια τουPharrell Williams μας τα έδωσε όλα

Η νέα καμπάνια του Louis Vuitton μόλις κυκλοφόρησε και, εκτός από το όραμα του Pharrell Williams που είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής για τις ανδρικές συλλογές, έχει για πρωταγωνίστρια την έγκυο Rihanna.

Είδαμε το πρώτο teaser την περασμένη εβδομάδα, μ’ ένα γιγαντιαίο billboard πλάι στο Musée d’Orsay στο Παρίσι, λίγο πριν το πρώτο show του Williams στο Παρίσι. Φυσικά, εκεί βρέθηκαν και η RiRi με τον σύζυγό της, A$AP Rocky.

Όπως αναφέρει ο LV, «οι εικόνες δημιουργήθηκαν για να ανατρέψουν αντιλήψεις, να προκαλέσουν την ιστορία και να εξελίξουν μία υπάρχουσα κληρονομιά. Μία έγκυος Rihanna, σύμβολο ανθρώπινης ενδυνάμωσης και απόλυτο icon, ενσαρκώνει τον επαναπροσδιορισμό της ανδρικής συλλογής στον πυρήνα της προσέγγισης του οίκου, από τον Pharrell Williams».

Κι ενώ αυτό ακούγεται πομπώδες, βλέποντας την καμπάνια, μπορείς να το καταλάβεις. Η εκδοχή του Pharrell Williams για τη διάσημη Speedy bag είναι στο επίκεντρο, μαζί με τη φουσκωμένη κοιλιά της RiRi. Επειδή, μάλιστα, είναι μία από τις πρώτες που απέκτησε εκείνος, και ταυτόχρονα έχει ιστορική σημασία καθώς τη σχεδίασε ο Gaston-Louis Vuitton (ο εγγονός του ιδρυτή του οίκου), αντιλαμβανόμαστε το πραγματικό μέγεθος της συγκεκριμένης καμπάνιας.

Η νέα Speedy αντλεί στοιχεία από τον πυρήνα της πολυπολιτισμικότητας, η οποία άλλωστε ενέπνευσε και «το πρώιμο ενδιαφέρον του Williams για την πολυτέλεια: η Canal Street στο Lower Manhattan, στη Νέα Υόρκη – έναν άξονα πολιτισμού που ζωντάνεψε από την ποικιλόμορφη ενέργεια και την εργασιακή κουλτούρα που αντηχούσε στους πολυσύχναστους δρόμους, γύρω από τις μητροπόλεις του κόσμου».

Jenny.Gr

«Η νέα Speedy προκύπτει από το απαράμιλλο savoir-faire του οίκου, σε μία οπτική “γλώσσα” που θυμίζει τους κώδικες και τη στυλιστική συμπεριφορά της Canal Street. Είναι ένα καθημερινό icon, που γεννήθηκε από το όραμα για κάθε περίπατο της ζωής».

Η Rihanna, η νέα Speedy και άλλα Louis Vuitton προϊόντα φωτογραφήθηκαν από τους Keizō Kitajima και Martine Syms σε στούντιο. Φυσικά, υπάρχει video, το οποίο θα δεις παρακάτω – είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόσουν για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.