ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Lovers: H πρώτη συλλογή του Pharrell Williams για τον Louis Vuitton ήταν σαν «κεραυνοβόλος έρωτας»


Τόνια Τζάφερη

21 Ιουνίου 2023

Lovers: H πρώτη συλλογή του Pharrell Williams για τον Louis Vuitton ήταν σαν  «κεραυνοβόλος έρωτας»
Μια ιστορική βραδιά για τον οίκο Louis Vuitton

Στις 15 Φεβρουαρίου ο οίκος Louis Vuitton ανακοίνωσε τον νέο creative director του, για την ανδρική σειρά -μια θέση που ανήκε στον οραματιστή και σπουδαίο καλλιτέχνη Virgil Abloh, ο οποίος άφησε πίσω του τεράστια παρακαταθήκη. Ο οίκος τότε είχε ανακοινώσει επίσης πως τον Ιούνιο του 2023 θα έχουμε και την πρώτη συλλογή από τον νέο σχεδιαστή, δηλαδή από τον Pharrell -έτσι και έγινε.

Εχθές πλήθος καλεσμένων, celebrities και ανθρώπων της μόδας και της τέχνης βρέθηκαν στη γέφυρα Pont Neuf του Παρισιού, για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της πρώτης συλλογής του Pharrell Williams για την Άνοιξη - Καλοκαίρι του 2024. Η «θητεία» του 50χρονου μουσικού παραγωγού και σχεδιαστή μόλις ξεκίνησε, και θέμα της χθεσινής επίδειξης ήταν «οι εραστές». Πρόκειται για μια συλλογή στην οποία κυριάρχησαν τα μοτίβα, τα εμπριμέ δερμάτινα, τα μπλουζάκια ράγκμπι, τα καπιτονέ τζιν, τα σακάκια με λαιμόκοψη Mao και τα ghillie camo με κοψίματα, όπως επίσης και το λογότυπο της LV.

Σε συνέντευξη πριν από το μεγάλο και πρώτο του σόου, ο Pharrell Williams μίλησε για τον νέο του ρόλο, και φυσικά αναφέρθηκε στον αείμνηστο Virgil Abloh: «Είμαι ο δεύτερος μαύρος που το βίωσε κάτι τέτοιο στον πλανήτη, το να είμαι στον μεγαλύτερο οίκο μόδας στον κόσμο», είπε αρχικά. «Ο αδερφός μου (Virgil Abloh) ήταν ο πρώτος. Έκανε τόσα βήματα για τον οίκο και έκανε τόσα άλλα πράγματα. Έφερε την κουλτούρα του skate σε αυτόν τον κόσμο – ενώ ήταν Αμερικανός και μαύρος. Είναι εξωπραγματικό το γεγονός ότι μπορώ να το κάνω κι εγώ τώρα αυτό», συμπλήρωσε ο Williams.


Στο Παρίσι βρέθηκαν με αφορμή την επίδειξη και πολλοί λαμπεροί καλεσμένοι που έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις επιλογές τους. Ambassadors του οίκου δεν έλειψαν και μεταξύ αυτών ήταν οι Beyoncé και Jay-Z, ο ράπερ και ηθοποιός Jaden Smith με την αδερφή του, η Naomi Campbell, η Zendaya, η Megan Thee Stallion, η Kim Kardashian, οι ράπερ Tyler, the Creator και ο A$AP Rocky με την Rihanna.


Τέλος, μιλώντας στους New York Times για τη νέα θέση του στον LV, ο Williams είπε: «Είμαι καλλιτεχνικός σχεδιαστής από την οπτική γωνία του καταναλωτή. Δεν πήγα στο Central Saint Martins, αλλά σίγουρα πήγα στα καταστήματα και αγόρασα και ξέρω τι μου αρέσει».

Δες παρακάτω τις εμφανίσεις από τους διάσημους καλεσμένους στην επίδειξη του Louis Vuitton:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.