CELEBRITIES

Η Rihanna παραιτήθηκε από CEO της "Savage X Fenty"


Ελένη Τσούτση

25 Ιουνίου 2023

Η Rihanna παραιτήθηκε από CEO της "Savage X Fenty"
Splash Ideal Images
Η Rihanna αφήνει πίσω της τη θέση ως επικεφαλής της Savage X Fenty και ένα νέο πρόσωπο έρχεται, σύμφωνα με τη Vogue Business

Η Rihanna ίδρυσε το brand εσωρούχων, “Savage X Fenty” το 2018 αλλά τώρα όπως φαίνεται θέλει να δώσει τα σκήπτρα σε μια άλλη γυναίκα. Πιο συγκεκριμένα, έθεσε επικεφαλή την Hillary Super, πρώην διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου Anthropologie.

Η Rihanna θα εξακολουθήσει να έχει ηγετικό ρόλο ως πρόεδρος. Η Super εντάσσεται στη Savage X Fenty σε μια εποχή που η εταιρεία επιδιώκει να επεκτείνει την εμβέλειά της πέρα από το ηλεκτρονικό εμπόριο. Από το 2022, η Savage X Fenty έχει ανοίξει επτά καταστήματα και η Super σχεδιάζει να ενισχύσει την μάρκα, ανοίγοντας ένα νέο δρόμο προς την χονδρική πώληση.

Όπως καταλάβατε τα νέα είναι ευχάριστα καθώς η Rihanna για άλλη μια φορά έδειξε πόσο εμπιστεύεται τις γυναίκες και επέλεξε μια δυναμική γυναίκα σε μια θέση πολύ σημαντική για την εταιρεία της. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την Riri!

«Ήταν όμορφο να βλέπουμε το όραμά μας για το Savage X Fenty να επηρεάζει τη βιομηχανία σε τόσο απίστευτο μέγεθος τα τελευταία πέντε χρόνια.Αυτή είναι μόνο η αρχή για εμάς και θα συνεχίσουμε να επεκτεινόμαστε με τρόπους που πάντα συνδέονται με τον καταναλωτή. Είμαι τόσο ευγνώμων και ενθουσιασμένη που καλωσορίζω τη Hillary Super ως τη νέα μας CEO, είναι μια ισχυρή ηγέτιδα και έχει επικεντρωθεί στο να οδηγήσει την επιχείρηση σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Rihanna.

Σε αυτό το σημείο να κάνουμε μια πρόβλεψη: Η Rihanna θα συνεχίσει να προωθεί το brand εσωρούχων της μέσα από τις hot φωτογραφίσεις της. Η Riri ποζάρει πάντα αισθησιακά με τα εσώρουχα SAVAGE X FENTY BY RIHANNA και κάνει τους πάντες να μιλούν για εκείνη. Απόλυτα λογικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.