ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Louis Vuitton είναι ο οίκος με τις περισσότερες αναζητήσεις ετησίως, σύμφωνα με αποτελέσματα της Google


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Οκτωβρίου 2023

Η Louis Vuitton είναι ο οίκος με τις περισσότερες αναζητήσεις ετησίως, σύμφωνα με αποτελέσματα της Google
Instagram/louisvuitton
Από τα Google data, η Watch Pilot ανακοίνωσε ότι η Louis Vuitton είναι ο οίκος με τις περισσότερες αναζητήσεις σε μια χρονιά

Σύμφωνα με το Watch Pilot ο γαλλικός οίκος μόδας Louis Vuitton δρέπει τους καρπούς των κόπων του και της μεγάλης κληρονομιάς του και έχει 118 εκατομμύρια ετήσιες αναζητήσεις στο Google. Συναρπαστικό και ενδεικτικό της σταθερής και ανερχόμενης αγάπης του κοινού για τα προϊόντα του οίκου και ιδιαίτερα τις τσάντες του.

Ο οίκος Gucci έρχεται στη δεύτερη θέση με 66,9 εκατομμύρια αναζητήσεις τον χρόνο. Στην τελική δεκάδα βλέπουμε την Dior, τη Chanel, την Coach, τη Massimo Dutti, την Prada, την Versace, τον Alexander Mcqueen και την Kate Spade.

Αν το πάμε με βάση τις χώρες, τότε το Λουξεμβούργο είναι η χώρα που είναι η πιο «εμμονική» με τους σχεδιαστές μόδας, με περισσότερες από 494 χιλιάδες αναζητήσεις των χρόνο, ανά 100 χιλιάδες ανθρώπους. Φυσικά η Louis Vuitton ήταν η πρώτη στη λίστα με πάνω από 117 χιλιάδες αναζητήσεις. Η Γαλλία -καμία έκπληξη εδώ- κατακτά τη δεύτερη θέση με 66.600 αναζητήσεις ανά 100 χιλιάδες ανθρώπους και ο οίκος που έψαξαν περισσότερο δεν ήταν άλλος από τη Louis Vuitton με 8,5 εκατομμύρια αναζητήσεις

Τέλος σύμφωνα με το Watch Pilot το κόσμημα με τις περισσότερες αναζητήσεις είναι το θρυλικό βραχιόλι της Van Cleef & Arpels με 4,9 εκατομμύρια αναζητήσεις το 2023 μόνο, ενώ η Dior Saddle είναι η τσάντα που ψάχνουν όλοι, με 2,6 εκατομμύρια αναζητήσεις τον χρόνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.