ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Κάιλι Τζένερ μας συστήνει το νέο της brand ρούχων: «Δεν υπάρχει κανείς να μου λέει τι να κάνω»


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Οκτωβρίου 2023

Η Κάιλι Τζένερ μας συστήνει το νέο της brand ρούχων: «Δεν υπάρχει κανείς να μου λέει τι να κάνω»
Όταν η Κάιλι Τζένερ αποφασίζει να ιδρύσει brand ρούχων, όλος ο κόσμος ασχολείται με αυτό

Και η Κάιλι Τζένερ ξαναχτυπά, αυτή τη φορά μεγαλώνοντας την αυτοκρατορία της και φτάνοντας στη «μεριά» της μόδας. Η 26χρονη celebrity και επιχειρηματίας θέλει να φέρει την ολόδική της αίσθηση του στιλ στη νέα της σειρά ρούχα, που θα ονομάζεται Khy - από το παρατσούκλι της. Μόλις πήραμε μια πρώτη γεύση από τη συλλογή μέσω του WSJ Magazine, το οποίο την ανέδειξε σε brand innovator της χρονιάς.

Για τη φωτογράφιση εξωφύλλου του τεύχους Νοεμβρίου του περιοδικού WSJ Magazine, η Κάιλι φοράει κομμάτια από την Khy, τα οποία όπως είπε είναι εμπνευσμένα από την προσωπική της γκαρνταρόμπα και τις διαφορετικές της διαθέσεις κάθε φορά. Η πρώτη συλλογή, όπως είπε η Κάιλι στο WSJ, δεν είναι απλά εμπνευσμένη από το προσωπικό της στιλ, αλλά είναι αυτή εξολοκλήρου. Η εταιρεία έχει 25 υπαλλήλους και θα παρουσιάζει συνεργασίες με πολλούς guest σχεδιαστές και concepts, όλα όμως σε προσιτές τιμές.

Jenny.Gr
CASS BIRD/WSJ. MAGAZINE

Η σειρά ρούχων είναι ένα ομαδικό εγχείρημα μεταξύ της μαμάς της, Κρις Τζένερ, της Έμα και του Τζενς Γκρίντ, οι οποίοι είναι αναμεμιγμένοι και στο brand της Κιμ Καρντάσιαν, Skims και το brand της Κλόε Καρντάσιαν, Good American.

«Δημιουργικά έχω πολύ στιβαρό όραμα για το πώς θέλω να μοιάζω, το τι θέλω να κάνω και το τι θέλω να φοράω. Πραγματικά δεν υπάρχει κανείς να μου λέει τι να κάνω» δηλώνει η Κάιλι στο WSJ Magazine.

Η momager και συνιδρύτρια της Khy, Κρις Τζένερ συμφωνεί με τα λεγόμενα της κόρης της και αναφέρει επίσης πως η Κάιλι ήταν η creative director της ζωής της και πως αποφάσιζε τι θα φορέσει μόνη της από όταν ξεκίνησε να περπατάει. Επίσης θυμάται να μπαίνει μέσα στο δωμάτιο της κόρης της και να βλέπει ότι είχε απομείνει από ένα fashion show, ένα μποά, τακούνια από κάποιον άλλο, πράγματα από τις αδερφές τις και διάφορα ακόμα.

Η σχέση της Κάιλι με τη μόδα δεν άλλαξε πολύ από την εποχή που φορούσε το μποά και περπατούσε στην πασαρέλα του δωματίου της. «Ποτέ δεν αγχώνομαι για αυτά τα πράγματα επειδή η μόδα υποτίθεται πως είναι διασκέδαση. Παίζουμε και ντυνόμαστε».

Ο διάσημος σχεδιαστής Χάιντερ Άκερμαν, ο οποίος σχεδίασε το ρούχο της Κάιλι για το Met Gala του 2023, μίλησε στο περιοδικό και αποκάλυψε πως η Κάιλι έχει πολύ συγκεκριμένη εικόνα του εαυτού της, ξέρει πως θέλει να φαίνεται, είναι ισχυρογνώμων και πως πάντα την γοήτευε ο κόσμος της μόδας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.