ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Κάιλι Τζένερ λανσάρει το δικό της brand ρούχων


Τόνια Τζάφερη

25 Οκτωβρίου 2023

Η Κάιλι Τζένερ λανσάρει το δικό της brand ρούχων
@kyliejenner/instagram
Όσα γνωρίζουμε για την νέα εταιρεία ρούχων της Κάιλι Τζένερ

Τι και αν έγινε δισεκατομμυριούχος χάρη στο brand ομορφιάς της σε ηλικία μόλις 26 ετών; Η Κάιλι Τζένερ δείχνει ασταμάτητη. Μετά τις επιχειρηματικές της επιτυχίες στον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας, θέλησε να κάνει ένα βήμα παρακάτω και έτσι προχώρησε στην ανακοίνωση ενός ακόμη brand.

«Γνωρίστε την Khy», έγραψε η Κάιλι αναρτώντας μια εικόνα όπου ποζάρει στο πάτωμα με μια δερμάτινη καπαρντίνα από την ολοκαίνουργια συλλογή της εταιρείας της. Παρότι το styling είναι απλό, έχοντας προσθέσει μόνο ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες, το κοινό φαίνεται να ανυπομονεί για όσα έχει σχεδιάσει η 26χρονη celebrity και επιχειρηματίας μαζί με την ομάδα της.

Το άνοιγμα μιας ακόμη εταιρείας στον χώρο της μόδας από την Κάιλι Τζένερ, δεν μας προκαλεί και ιδιαίτερη εντύπωση ομολογουμένως. Άλλωστε όλες οι αδερφές Καρντάσιαν-Τζένερ, έχουν ασχοληθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με το επιχειρηματικό κομμάτι ομορφιάς και μόδας.

Jenny.Gr
@khy


Η δερμάτινη καπαρντίνα είναι το μόνο item που έχει παρουσιαστεί μέχρι τώρα, ωστόσο η εταιρεία λάνσαρε ήδη το site της με την ατάκα «coming soon», με τις συλλογές και τα ρούχα να αναμένονται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που αφορούν το νέο brand της Τζένερ, τα ρούχα δεν απευθύνονται σε fast-fashion καταναλωτές, αλλά προσφέρουν πιο «πολυτελή και διαχρονικά» κομμάτια.

Αν κρίνουμε από την αισθητική και το στιλ της Κάιλι, τα ρούχα πιθανώς να έχουν μίνιμαλ και σύγχρονο χαρακτήρα, ενώ δεν θα λείπουν τα street style στοιχεία, τα jersey μπλουζάκια, τα στενά φορέματα που αναδεικνύουν το σώμα και τα σακάκια. Βασική έμπνευσή της φαίνεται να είναι ο οίκος Balenciaga και Bottega, ωστόσο για την ώρα αναμένουμε το λανσάρισμα περισσότερων σχεδίων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.