CELEBRITIES

Η Κάιλι Τζένερ «το ζει» σαν άλλη Μέριλιν Μονρόε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού


Τόνια Τζάφερη

29 Σεπτεμβρίου 2023

Η Κάιλι Τζένερ «το ζει» σαν άλλη Μέριλιν Μονρόε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού
@kyliejenner/instagram
Η Κάιλι Τζένερ πιο αστραφτερή από ποτέ, άφησε (και φέτος) το δικό της στίγμα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Το Παρίσι πραγματοποιεί την Εβδομάδα Μόδας του και πλήθος καλεσμένων και celebrity δίνουν το παρών στα διάσημα shows, των πολυτελών οίκων. Εχθές σειρά είχε ο οίκος Schiaparelli, όπου πέρα από τις νέες συλλογές, ξεχώρισαν και οι διάσημοι καλεσμένοι.

Η οικογένεια Καρντάσιαν φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία, στην θρυλική Μέριλιν Μονρόε. Πρώτα η Κιμ με την εμφάνιση της στο Met Gala του 2022, η οποία επέλεξε να φορέσει το ακριβώς ίδιο φόρεμα που φορούσε και η Μέριλιν στα γενέθλια του Κένεντι από τον οίκο Jean Louis. Αλλά τελικά η Κιμ το κατέστρεψε, αφού δεν της έκανε και προκλήθηκαν φθορές.

Και τώρα, η Κάιλι Τζένερ στο χθεσινό σόου του Schiaparelli, όπου έζησε την δική της «Μέριλιν Μονρόε στιγμή», φέρνοντας αέρα παλιού Χόλιγουντ στο Παρίσι.

Jenny.Gr
@kyliejenner/instagram


Το σίγουρο είναι πως η Τζένερ εντυπωσίασε το κοινό με την επιλογή της, και ανήκει σε μια από τις εμφανίσεις που τράβηξαν και την μεγαλύτερη προσοχή. Συγκεκριμένα, βρέθηκε πριν από λίγες ώρες στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, προκειμένου να παρακολουθήσει την επίδειξη του οίκου Schiaparelli, στην οποία περπάτησε και η αδερφή της Κένταλ. Και πέρσι η Κάιλι είχε βρεθεί στην ίδια επίδειξη, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει, με ένα κεφάλι λιονταριού στο πλάι της.

Αυτή τη φορά όμως, θέλησε να αναδείξει το σώμα της με έναν πιο λαμπερό και αστραφτερό τρόπο, επιλέγοντας ένα φόρεμα εμπνευσμένο από την Μονρόε, το οποίο έχει σχεδιάσει επίσης ο οίκος Schiaparelli. Το σύνολο της συμπλήρωναν μόνο κοσμήματα όπως εντυπωσιακά σκουλαρίκια, αλλά και ένα ζευγάρι nude γόβες.

Jenny.Gr
@kyliejenner/instagram


Η σύγκριση με την αδερφή της Κιμ, ήταν αναπόφευκτη από τα social media, τα οποία τόνισαν πως τουλάχιστον η Κάιλι έδειχνε πολύ πιο άνετη και γεμάτη αυτοπεποίθηση σε ένα φόρεμα που ήταν σχεδιασμένο για εκείνη, και δεν την στένευε.

Ένα ακόμη από τα highlights στην χθεσινή επίδειξη μόδας του Schiaparelli, όπου παρουσιάστηκε η συλλογή για Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024, είναι και η στιγμή που η Κένταλ κλείνει το σόου, με την αδερφή της Κάιλι να κάθεται στην front row και να την τραβά βίντεο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.