CELEBRITIES

Χέιλι Μπίμπερ: Η συγκλονιστική φωτογράφιση στο GQ και οι σκέψεις για τη μητρότητα


Τόνια Τζάφερη

25 Οκτωβρίου 2023

Χέιλι Μπίμπερ: Η συγκλονιστική φωτογράφιση στο GQ και οι σκέψεις για τη μητρότητα
Το βλέμμα της Χέιλι Μπίμπερ στραμμένο στην μητρότητα και η ανάγκη για περισσότερη ιδιωτικότητα

Η Χέιλι Μπίμπερ δεν χρειάζεται συστάσεις. Για την γενιά των Gen Z και των Μillennial, αποτελεί με διαφορά «πρότυπο» -όχι τόσο για την καριέρα της, τα όσα έχει μοιραστεί με το κοινό, ούτε για την πορεία της στο μόντελινγκ. Αποτελεί πρότυπο χάρη στις επιλογές της (στιλιστικές και προσωπικές), χάρη στη φήμη της (η οποία καλώς ή κακώς εκτοξεύτηκε μετά τον γάμο της με τον Τζάστιν), αλλά και χάρη στον τρόπο που προσέγγισε την περιποίηση του δέρματος της, λανσάροντας τη δική της εταιρεία «Rhode».

Jenny.Gr
GQ / tyrellhampton


Θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει κάθε 26χρονη γυναίκα του 2023, γι' αυτό και το κοινό ταυτίζεται μαζί της, ασχολείται διαρκώς με την εμφάνιση της και εμπνέεται από την αισθητική της. Εκείνη από την άλλη, βρίσκεται σε μια νέα φάση, όπου προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της, να κάνει τη μετάβαση στην μητρότητα, και κυρίως να αποστασιοποιηθεί από την τόση δημοσιότητα, η οποία της προκαλεί ξεκάθαρα αμηχανία ορισμένες φορές. Αυτή τη φορά, η Χέιλι έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό GQ, όπου πέρα από τις συγκλονιστικές φωτογραφίες που μας χάρισαν, η 26χρονη celebrity, μοντέλο και επιχειρηματίας, μίλησε για θέματα όπως η μητρότητα, ο Τζάστιν (προφανώς) και το brand της.

«Η Οδύσσεια της Χέιλι Μπίμπερ»

Jenny.Gr
GQ / tyrellhampton

Η συνέντευξη ξεκινά με ελληνικό χαρακτήρα και τίτλο «Η Οδύσσεια της Χέιλι Μπίμπερ», καθώς η ίδια πιο παλιά είχε αναφερθεί στον ενθουσιασμό της για την ελληνική μυθολογία. Το μεσαίο της όνομα μάλιστα, το οποίο έδωσε και στο brand της «Rhode» προέρχεται από το Ελληνικό νησί των Δωδεκανήσων, την Ρόδο. «Η Ρόδος ήταν νύμφη, κόρη του Ποσειδώνα και γυναίκα του Ήλιου», λέει η ίδια.

Να σημειωθεί πως η φωτογράφηση και η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στην Καραϊβική, όπου μετά τις αναφορές στην ελληνική μυθολογία, η συζήτηση επεκτάθηκε στα εφηβικά χρόνια ζωής της Χέιλι.

Μεταξύ άλλων, η ίδια εξέφρασε τη νοσταλγία για τα χρόνια όπου μπορούσε να κυκλοφορεί ελεύθερη στους δρόμους της Νέας Υόρκης, χωρίς παπαράτσι και κάμερες, αλλά με φίλες της.

«Η ζωή μου δεν θα μπορέσει να είναι ποτέ ξανά έτσι, και μερικές φορές που λείπει αυτή η ανέμελη αίσθηση που είχα στα 18 μου», δηλώνει. «Έπρεπε να είχα εκτιμήσει περισσότερο τότε το γεγονός πως κανείς δεν με ήξερε στον βαθμό που με ξέρουν τώρα».

Jenny.Gr
GQ / tyrellhampton

Όσο για τη φάση της ζωής στην οποία βρίσκεται στο σήμερα, δήλωσε πως παρά τις δυσκολίες που έχει η δημόσια ζωή «νιώθω πως βρίσκομαι εδώ που ακριβώς ανήκω. Μπορεί να έχω ημέρες και στιγμές που δεν νιώθω πολύ συνδεδεμένη με τον εαυτό μου ή το σώμα μου, αλλά νιώθω πολύ σταθερή και χαρούμενη, κοιτώντας το μέλλον».

Το μέλλον της Χέιλι δείχνει μητρότητα, αφού η ίδια δήλωσε πως ανυπομονεί πολύ γι' αυτή τη φάση της ζωής της. Ωστόσο δεν έκρυψε την δικαιολογημένη ενόχληση της για τα σχόλια σχετικά με εγκυμοσύνη: «Έχει συμβεί τόσες πολλές φορές, και είναι αποκαρδιωτικό. Δηλαδή δεν μπορώ μια μέρα να έχω απλά ένα φούσκωμα; Πρέπει να είμαι έγκυος;» τόνισε. «Θα έλεγα ψέματα αν δήλωνα πως τα σχόλια για το σώμα μου δεν με επηρεάζουν», συμπλήρωσε. «Αν και όποτε μείνω έγκυος, το ίντερνετ θα είναι το τελευταίο μέρος που θα μάθει τα νέα».

Jenny.Gr
GQ / tyrellhampton

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια αναφέρεται σε περισσότερη ανάγκη για ιδιωτικότητα, ενώ εξέφρασε ανοιχτά και τις ανησυχίες της: «Η δημοσιότητα για το μελλοντικό παιδί μας είναι αναπόφευκτη. Και όντας και εγώ ένα παιδί του νεποτισμού, ξέρω πολύ καλά πως αυτό είναι ταυτόχρονα συναρπαστικό και καταστροφικό».

Κλείνοντας αναφέρθηκε για λίγο ακόμη στο ενδεχόμενο της μητρότητας, αφού φαίνεται πως είναι ένα θέμα που την απασχολεί έντονα τα τελευταία χρόνια:

«Είναι ένα τόσο ιδιωτικό θέμα και θα γίνει όταν είναι η ώρα του να έρθει στη ζωή μου. Απλά είναι τόσο γελοίο που τόσος κόσμος ασχολείται με αυτό. Αφήστε με απλά να κάνω ότι θέλω με το σώμα μου, και εσείς παιδιά απλά κάντε ό,τι θέλετε με το δικό σας σώμα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.