ΣΤΙΛ SHOPPING

Get the look: Αντίγραψε τώρα το σοκολατί look της Χέιλι Μπίμπερ


JTeam

24 Οκτωβρίου 2023

Get the look: Αντίγραψε τώρα το σοκολατί look της Χέιλι Μπίμπερ
splashnews.com
Ντύσου και εσύ σαν τη Χέιλι Μπίμπερ και κλέψε τα βλέμματα

Όπως είναι εμφανές από τις πασαρέλες της περασμένης άνοιξης και όλες τις βιτρίνες αυτή τη σεζόν, το καφέ έχει επανέλθει δυναμικά σε όλες τους τις αποχρώσεις και μας ορκίζεται ένα γλυκό και σοφιστικέ φθινόπωρο. Η Χέιλι Μπίμπερ πάντως το πίστεψε και δεν έχασε καιρό. «Βούτηξε» σε ένα σοκολατένιο look, με μια δόση από αγριοκέρασο.

Η επιχειρηματίας και μοντέλο λοιπόν, πιάστηκε από τους παπαράτσι σε μια βραδινή της έξοδο ντυμένη ως συνήθως σύγχρονα και κομψά. Επέλεξε να φορέσει ένα καφέ blazer τύπου σουέτ, με μια café au lait mini φούστα και ένα λευκό απλό t-shirt. Για να κάνει τον απόλυτο φθινοπωρινό συνδυασμό φόρεσε μπορντό τσάντα ώμου και μπορντό slingbacks με kitten heel - ναι, είναι τα slingbacks από το τελευταίο show της Gucci αν αναρωτιέσαι.

Ένα από τα πιο ωραία της looks, που θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό είναι η αλήθεια. Εύκολο, σικάτο και αρκετά νεανικό. Θέλεις να το αντιγράψεις; Φυσικά και μπορείς. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε ό,τι χρειάζεσαι για να ντυθείς όπως η Χέιλι Μπίμπερ και να κλέψεις και εσύ με τη σειρά σου τα βλέμματα και γιατί όχι και τα φλας. Καλά ψώνια!

Jenny.Gr
splashnews.com

1. Herskind - Σακάκι Lilith - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. b.young - Φούστα από απομίμηση δέρματος - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Hugo Boss - T-shirt μονόχρωμο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. HÖGL - Δερμάτινες μπαλαρίνες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Tommy Hilfiger - Τσάντα Life Shoulder Bag - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.