ΣΤΙΛ SHOPPING

Get the look: Το κομψό look της Ναόμι Γουότς, που δεν έχει ηλικία


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Οκτωβρίου 2023

Get the look: Το κομψό look της Ναόμι Γουότς, που δεν έχει ηλικία
splashnews.com
Θέλεις και εσύ να ντυθείς σαν τη Ναόμι Γουότς; Τώρα μπορείς

Με το φθινόπωρο να έχει μπει για τα καλά και τη θερμοκρασία όλο και να πέφτει, όλοι μας σκεφτόμαστε τα χουχουλιάρικα πουλόβερ, τα μακριά παλτό, τις ψηλές μπότες και φυσικά να πάρουμε τηλέφωνο στην εταιρεία φύλαξης χαλιών. Αν ακόμα δεν έχεις μπει στη διαδικασία να κατεβάσεις από το πατάρι τα φθινοπωρινά σου, είναι κρίμα διότι χάνεις την ευκαιρία να πειραματιστείς με νέα φθινοπωρινά trends ή να δοκιμάσεις κάποια πιο διαχρονικά που μέχρι τώρα δεν έτυχε.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά, φθινοπωρινά και στιλάτα παραδείγματα διαχρονικού, αλλά και σύγχρονου look είναι αυτό της ναόμι Γουότς. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με ένα εξαιρετικά απλό, χωρίς ηλικία και πολύ κομψό σύνολο. Τα 3 βασικά κομμάτια που το αποτελούσαν είναι πολύ εύκολο να τα βρεις και να δημιουργήσεις τη δική σου εκδοχή αυτού του look.

Η Ναόμι, που ποτέ δεν μας απογοητεύει στιλιστικά, φόρεσε ένα μακρύ ριγέ blazer με σηκωμένα μανίκια, ένα midi λευκό φόρεμα και sexy μαύρες δερμάτινες, knee-high μπότες. Τα κοσμήματά της ήταν διακριτικά σε χρυσούς τόνους και ταίριαζαν με το όλο σύνολο. Αν θέλεις και εσύ να ντυθείς σαν τη Ναόμι Γουότς, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με τα 4 κομμάτια που σου προτείνουμε. Καλά ψώνια!

Jenny.Gr
splashnews.com

1. Pepe Jeans - Σακάκι Rene - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Mexx - Midi φόρεμα με ζώνη - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. EXE - Μπότες από συνθετικό δέρμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Kate Spade - Βραχιόλι Idiom Bangles - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.