CELEBRITIES

Κιμ Καρντάσιαν: Η σέξι εμφάνιση με μικροσκοπικό σουτιέν Gucci αξίας 17.200 ευρώ


JTeam

3 Οκτωβρίου 2023

Κιμ Καρντάσιαν: Η σέξι εμφάνιση με μικροσκοπικό σουτιέν Gucci αξίας 17.200 ευρώ
Instagram/ kimkardashian
«Είναι όλα Gucci», γράφει στο προφίλ της στο Instagram και τα υπόλοιπα... φαντασία

Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει στον φακό πιο αισθησιακή από ποτέ και ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω, με Gucci. Όπως γράφει και η ίδια κάτω από τις σέξι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram: «Είναι όλα Gucci».

Η 42χρονη σταρ επέλεξε από τον διάσημο οίκο, ένα σουτιέν με κρύσταλλα αξίας 18 χιλιάδων δολαρίων, το οποίο σχεδίασε ο Αλεσάντρο Μισέλ. Το σπάνιο και ακριβό bra εμφανίστηκε στην καμπάνια της Gucci για την πασαρέλα του 2019 και με δυσκολία κάλυπτε το στήθος της Κιμ.

Η Καρντάσιαν φοράει κυριολεκτικά μόνο Gucci, καθώς σε άλλα στιγμιότυπα που ανέβασε εκτός από το Gucci bra της, βλέπουμε να έχει επιλέξει και ένα σατέν σύνολο του ίδιου οίκου, που αποτελείτο από ένα σατέν παντελόνι και ένα - ανοιχτό στο ντεκολτέ- κιμονό.

Oι σέξι φωτογραφίες της Κιμ κυκλοφορούν την ώρα που η αδελφή της, Κένταλ Τζένερ, πρωταγωνιστεί μαζί με τον σύντροφό της Μπαντ Μπάνι στην πρόσφατη καμπάνια του ιταλικού οίκου μόδας Gucci, με το όνομα "Gucci Valigeria".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.