ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Louis Vuitton: Ο Φαρέλ Γουίλιαμς έφτιαξε στούντιο ηχογράφησης στα κεντρικά γραφεία του οίκου


Τόνια Τζάφερη

25 Σεπτεμβρίου 2023

Louis Vuitton: Ο Φαρέλ Γουίλιαμς έφτιαξε στούντιο ηχογράφησης στα κεντρικά γραφεία του οίκου
@louisvuitton / instagram
«Μπορώ να πάω από τα ρούχα στα ντραμς, από τα παντελόνια στις μελωδίες», είπε ο Φαρέλ - Η δημιουργικότητα αλλιώς

Ένας και μόνος ρόλος για να ορίσεις μια προσωπικότητα είναι πολύ περιοριστικός. Άλλωστε κανένας άνθρωπος δεν έχει μόνο μια πλευρά, ή ένα και μοναδικό ενδιαφέρον. Το γεγονός αυτό, φαίνεται να το έχει καταλάβει πολύ καλά ο Φαρέλ Γουίλιαμς, -το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τις ανδρικές συλλογές της Louis Vuitton, μετά τον αείμνηστο Virgil Abloh.

Ο διάσημος ράπερ, παραγωγός και creative director, έχει έρθει να θέσει τους δικούς του κανόνες και τάσεις, τόσο στην παγκόσμια μουσική σκηνή, όσο και στην μόδα. Ο Γουίλιαμς παρά το γεγονός πως έχει αναλάβει μια από τις σπουδαιότερες θέσεις, αυτή τη του καλλιτεχνικού διευθυντή της LV, δεν σταματά να ασχολείται και με την μουσική.

Σύμφωνα με αρθρογράφο του περιοδικού GQ, ο Φαρέλ Γουίλιαμς έχει δημιουργήσει ένα στούντιο ηχογράφησης μέσα στα κεντρικά γραφεία της Louis Vuitton στο Παρίσι, για να μπορεί να συνδυάζει τη δημιουργία μουσικής και μόδας.

«Κινούμαι ανάμεσα στη μουσική και τα ρούχα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γουίλιαμς στο GQ, ενώ πρόσθεσε πως «τραγούδια και παπούτσια, αξεσουάρ και αρμονίες. Όλα είναι ένα ρευστά για μένα». Σε μια άλλη συνέντευξη νωρίτερα το καλοκαίρι, ο Φαρέλ Γουίλιαμς σημείωσε, ότι για εκείνον δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του σχεδιασμού ρούχων και της μουσικής.

«Το να είσαι παραγωγός μουσικής και creative director είναι παρόμοια πράγματα. Μπορώ να πάω από τα ρούχα στα ντραμς, από τα παντελόνια στις μελωδίες. Μέσα στο σχεδιαστήριό μου, έχω ένα τμήμα αφιερωμένο στη μουσική, οπότε πηγαινοέρχομαι εκεί όλη μέρα», ανέφερε.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Louis Vuitton, Μπερνάρντ Αρνό και η οικογένειά του, τους οποίους γνωρίζει εδώ και χρόνια ο Γουίλιαμς, ήταν «εξαιρετικά υποστηρικτικοί» στον νέο του ρόλο. Ο Αρνό και τα παιδιά του, τα οποία κατέχουν όλα σημαντικές θέσεις στον οίκο μόδας, κάθονταν στην πρώτη σειρά και απόλαυσαν την κολεξιόν για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2024, η οποία αποτέλεσε και το ντεμπούτο του δημοφιλούς μουσικού στον κόσμο της μόδας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.