CELEBRITIES

Dianacore; Η Τζούλια Φοξ δηλώνει fan του trend και τολμά να το φορέσει στο Λονδίνο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Οκτωβρίου 2023

Dianacore; Η Τζούλια Φοξ δηλώνει fan του trend και τολμά να το φορέσει στο Λονδίνο
GETTY IMAGES
Αν κάποιος τολμά, αυτή είναι η Τζούλια Φοξ

Κάθε μέρα για τη Τζούλια Φοξ είναι διαφορετική, κάθε μέρα ντύνεται και για άλλη προσωπικότητα, κάθε μέρα μας δίνει τροφή για σχόλια και αρκετές φορές πόνο στα μάτια με τις ενδυματολογικές επιλογές της. Ακραίες; Σίγουρα. Καλόγουστες; Όχι και τόσο. Πλέον την βλέπουμε τόσο συχνά εξαιτίας της περιοδίας για την προώθηση του βιβλίου της Down the Drain.

Τις προάλλες λοιπόν, η Τζούλια Φοξ εθεάθει στους δρόμους του Λονδίνου, προκαλώντας τους περαστικούς να την κοιτάξουν, λες και θα μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά. Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν μόνο το εκκεντρικό της look που έκλεψε τα βλέμματα, αλλά και αυτό που απεικόνιζε ένα κομμάτι του συνόλου της.

Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Ναι, βλέπεις πολύ καλά, είναι ακριβώς αυτό που νομίζεις. Στον κρεμ κορσέ της Φοξ υπάρχει τυπωμένο μπροστά το πορτρέτο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ποιο καταλληλότερο ντύσιμο για να επισκεφτεί κανείς την αγγλική πρωτεύουσα, από ένα ρούχο που αποτίει φόρο τιμής στην αγαπημένη τους Πριγκίπισσα; Ο κορσές είναι δημιουργία της Eve Corsets, κατασκευασμένος στο χέρι και μέρος της συλλογής Monarchy.

Η Τζούλια Φοξ ολοκλήρωσε το σύνολο με λευκές καουμπόικες μπότες, μια λευκή δαντελένια Chopova Lowena φούστα με πιέτες και μια δερμάτινη τσάντα ώμου με την αγγλική σημαία. Φυσικά και στα μαλλιά πρόσθεσε ένα από τα μεγαλύτερα hair trends της σεζόν: έναν τεράστιο φιόγκο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.