CELEBRITIES

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: 24 χρόνια πριν φόρεσε ένα από τα πιο αποκαλυπτικά looks των 90's


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Οκτωβρίου 2023

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: 24 χρόνια πριν φόρεσε ένα από τα πιο αποκαλυπτικά looks των 90's
GETTY IMAGES
Πέρασαν 24 χρόνια, αλλά εσύ ακόμα θυμάσαι την Μπρίτνεϊ Σπίαρς με αυτό το αποκαλυπτικό look

Σήμερα όλο και περισσότερο βλέπουμε μια λατρεία προς τις διαφάνειες και celebrities, όπως η Φλόρενς Πιου, η Τζίτζι Χαντίντ και η Μέγκαν Φοξ να τις αγκαλιάζουν, να τις φοράνε πολύ συχνά. Στο παρελθόν όμως μόνο οι πολύ τολμηροί style stars αποφάσιζαν να ντυθούν με αυτά τα ημιδιαφανή κομμάτια. Και αν μιλάμε για τολμηρούς style stars της δεκαετίας ‘90 και ‘00, δε θα μπορούσαμε να σκεφτούμε άλλη από την αγαπημένη μας Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Ένα συγκεκριμένο look βέβαια ήταν το εναρκτήριο της spicy era της. Το see-through, polka dot μακρύ πουκάμισο με τη γούνα στο στήθος και στις μανσέτες.

Πίσω στο μακρινό 1999 η Μπρίτνεϊ μόλις είχε βγάλει το ντεμπούτο της άλμπουμ ...Baby One More Time, το οποίο -όπως γνωρίζουμε όλοι- την εκτόξευσε στο βασίλειο των stars. Αν στο video clip του τραγουδιού βλέπουμε αρκετό δέρμα, το στιλ της τότε ήταν πιο γλυκό, αθώο και απλό, με κοτσιδάκια και μπλουζάκια με μωρά. Βέβαια το βράδυ των MTV Video Music Awards του 1999 τα δεδομένα άλλαξαν.

Πριν ανέβει στη σκηνή για να τραγουδήσει, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα άκρως αποκαλυπτικό -για την εποχή- look, το οποίο πλέον ανήκει στη συλλογική μνήμη και στο hall of fame της γκαρνταρόμπας της. Ένα μακρύ πουκάμισο, see-through με polka dot print, που «σκούπιζε» το πάτωμα. Φυσικά δεν φόρεσε σουτιέν, αλλά δύο μικρά κομματάκια από γούνα κάλυπταν το στήθος της και για να μην είναι μόνα τους, είπαν να τα βάλουν να καλύψουν και τις παλάμες της. Από το πουκάμισο άφησε όλα τα κουμπιά ανοιχτά, εκτός από ένα, για να φαίνεται η καλογραμμένη κοιλιά της. Το signature αυτό κομμάτι το συνδύασε με το μεγάλο trend της εποχής, το χαμηλόμεσο παντελόνι και πέδιλα με κρυστάλλινες λεπτομέρειες. Τολμηρό και αλησμόνητο!

Jenny.Gr
GETTY IMAGES
Jenny.Gr
GETTY IMAGES

Πηγή: bustle

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.