CELEBRITIES

Όταν ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ χώρισε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς με ένα μήνυμα δυο λέξεων


JTeam

22 Οκτωβρίου 2023

Όταν ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ χώρισε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς με ένα μήνυμα δυο λέξεων
Splash News
Οι νέες αποκαλύψεις από το “The Woman in Me” σχετικά με το ειδύλλιο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ - Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Οι χωρισμοί πονάνε και είναι δύσκολοι. Πόσο μάλλον όταν το τέλος μια σχέσης δεν είναι κοινή επιθυμία, αλλά μονόπλευρη. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς το γνωρίζει καλά αυτό, αφού ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ αποφάσισε να την χωρίσει και να βάλει ένα τέλος στη τόσο διάσημη σχέση τους, με ένα ξερό, μονολεκτικό μήνυμα.

Σκληρός, απόλυτος, αμετανόητος. Ομολογουμένως είναι αρκετές οι φορές που ο Τίμπερλεϊκ έχει δείξει τον τοξικό του χαρακτήρα, ειδικά όταν αποφάσισε να σκίσει τον κορσέ της Τζάνετ Τζάκσον, αποκαλύπτοντας το στήθος της χωρίς τη θέληση της, στο κλείσιμο του Super Bowl το 2004.

Σχετικά με την Μπρίτνεϊ αφού την έβαλε να κάνει έκτρωση, λίγο καιρό αργότερα τη χώρισε στέλνοντας απλώς ένα μήνυμα: “It’s over”, δηλαδή τελείωσε. Η αποκάλυψη αυτή έρχεται μέσα από το νέο βιβλίο της Μπρίτνεϊ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, και φέρνει στην επιφάνεια πτυχές της ζωής και της καριέρας της.

Ο χωρισμός της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

Σε περισσότερα νέα σχετικά με τον διάσημο χωρισμό τους, αυτός συνέβη το 2002, σε μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή της Σπίαρς για την καριέρα της. Τον Φεβρουάριο του 2002 η Μπρίτνεϊ ήταν μόλις 20 ετών και βρισκόταν στο σετ του μουσικού βίντεο “Overprotected: The Darkchild Remix” έτοιμη να αντιμετωπίσει τις δύσκολες σκηνές χορού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο σκηνοθέτης του video clip Chris Applebaum αποκάλυψε στο Page Six ότι προς το τέλος της δεύτερης ημέρας γυρισμάτων, η Σπίαρς ξαφνικά εξαφανίστηκε για περίπου 20 έως 40 λεπτά. Το διάστημα αυτό είναι πολύς χρόνος καθυστέρησης για μια παραγωγή, που κοστίζει “πολλές χιλιάδες δολάρια”.

Όταν κατευθύνθηκε προς το καμαρίνι της, είδε την τραγουδίστρια να κάθεται στο πάτωμα και να κλαίει. Η pop star σήκωσε το κινητό της και είπε στον σκηνοθέτη “Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δες το. Αυτό συνέβη.” Δείχνοντας ένα μήνυμα από τον Τίμπερλεϊκ που έλεγε: “Τελείωσε”.

Η τραγουδίστρια ήταν αποφασισμένη να φύγει από τα γυρίσματα και ο Applebaum την ενθάρρυνε λέγοντάς της:

“Αν δεν το έχεις μέσα σου, το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά από την άλλη, μπορείς να πας έξω και να τελειώσεις αυτήν την τελευταία σκηνή κάτω από τη βροχή, και να του δείξεις ότι έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του”.

Αν θεωρείς λοιπόν πως έχεις εσύ δραματικούς χωρισμούς, σκέψου πως υπάρχουν και χειρότερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.