ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Teen spirit: 5 trends από τα 90's που επέστρεψαν (και χαιρόμαστε πολύ)


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Αυγούστου 2023

Teen spirit: 5 trends από τα 90's που επέστρεψαν (και χαιρόμαστε πολύ)
Instagram/tinvcb
Τα 90's για λίγη ώρα ξαποσταίνουν και ξανά προς τη δόξα τραβούν

Την περασμένη σεζόν ο όρος Y2K ακουγόταν παντού και η μόδα των 00’s είχε κατακλύσει δρόμους, βιτρίνες και ντουλάπες. Δυστυχώς όλα τα trends της δεκαετίας αυτής δεν ήταν «στιλάτα», αλλά παρ’ όλα αυτά φορέθηκαν κατά κόρον, ειδικά από την Gen Z, που τα θεωρούσε vintage και μας έμπηξε το μαχαίρι στην πληγή. Αυτή τη σεζόν όμως, το Y2K έρχεται να σβήσει σιγά σιγά και μερικά ακόμα 90's trends έχουν αρχίσει να αναδύονται από το χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ναι, τα minimal 90's κάνουν το comeback, όχι με μεγάλη φόρα, αλλά με αρκετή ώστε να αναγνωρίσουμε τα σημάδια. Η Κέιτ Μος και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι μερικά από τα fashion icons που λειτουργούν ως έμπνευση της δεκαετίας για φέτος, αν θέλεις φυσικά να δοκιμάσεις πως είναι τα 90's το 2023.

Στην παρακάτω λίστα λοιπόν θα βρεις τα 5 αγαπημένα μας trends από τη δεκαετία του ‘90, που επέστρεψαν και μας χάρισαν ένα πλατύ χαμόγελο. Κράτα σημειώσεις και εμπνεύσου για τα μελλοντικά ή και τωρινά σου σύνολα.

1. Λίγη δόση boho ποτέ δεν χάλασε κανέναν

2. Το δίχτυ επέστρεψε και λάμπει

3. Βγάλε τον αφαλό σου έξω, αλλά όχι τη μέση σου

4. Βάλε μια δόση διαφάνειας

5. Τα logo στις τσάντες επιτρέπονται

Δες στην παρακάτω gallery τα λευκά sneakers που θα θέλεις να αγοράσεις σήμερα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.