ΣΤΙΛ

Y2K vibes: Το trend που θέλει να επαναφέρει η Rihanna φέρνει τα «πάνω- κάτω»


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

31 Μαΐου 2023

Y2K vibes: Το trend που θέλει να επαναφέρει η Rihanna φέρνει τα «πάνω- κάτω»
Instagram/badgalriri
Αυτό το trend μάς διχάζει εδώ και 20 χρόνια

Κι επίσημα πλέον η εποχή που μπορούμε να φοράμε παπούτσια με τα δάχτυλα έξω, έχει φτάσει. Σανδάλια και πέδιλα στην πρώτη γραμμή της «μάχης», μαζί με το αέναο ερώτημα του καλοκαιριού «τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου». Η Rihanna βέβαια είχε κάτι άλλο στο μυαλό της, όταν είδε τα δαχτυλάκια να βγαίνουν έξω.

Η διάσημη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας αποφάσισε -από μόνη της, χωρίς να ρωτήσει κανέναν- να επαναφέρει ένα trend που έχουμε να δούμε από τα early 2000’s. Και αν ρωτάτε τη γνώμη μας, καλά κάναμε και δεν το ξαναείδαμε. Η Rihanna από την άλλη, έχει μια διαφορετική γνώμη και τη σεβόμαστε.

Η Rihanna ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok -το δεύτερο βίντεο που ανεβάζει ever- φορώντας ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι, που κοστίζει $1 εκατομμύριο δολάρια, στο δάχτυλο του ποδιού, με τη φράση "quiet luxury". Οκ, μπορεί εμείς να μην έχουμε να δώσουμε τόσα χρήματα για ένα δαχτυλίδι ποδιού, αλλά υπάρχουν και με λιγότερα. Φυσικά πάντα στην περίπτωση που θέλουμε να ακολουθήσουμε το -αμφιλεγόμενο- αυτό trend.

@rihanna

quiet luxury

♬ original sound - Rihanna

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS