CELEBRITIES

A$AP Rocky: Δίνει μαθήματα συμπεριφοράς μετά από καυγά σε club - Πώς προστάτεψε τη Rihanna


JTeam

24 Μαΐου 2023

A$AP Rocky: Δίνει μαθήματα συμπεριφοράς μετά από καυγά σε club - Πώς προστάτεψε τη Rihanna
@badgalriri
Ο σύντροφος της Rihanna πήρε το μικρόφωνο και «έβαλε σε τάξη» καυγά που ξέσπασε σε νυχτερινό κέντρο όπου βρισκόταν με τη RiRi

Η εγκυμονούσα Rihanna βρέθηκε μαζί με τον αγαπημένο της A$AP Rocky σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, προκειμένου να απολαύσουν μουσική και ποτό, έπειτα από γεύμα.

Τα πράγματα όμως, δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά, αφού στα μέσα της βραδιάς ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε δυο άνδρες που βρίσκονταν στο ίδιο club και μάλιστα κοντά στο ζευγάρι. Τότε ο A$AP Rocky χωρίς να χάσει πολύ χρόνο, πήρε το μικρόφωνο και έβαλε κυριολεκτικά τις φωνές, θέλοντας κυρίως να προστατέψει την Rihanna και φυσικά να ηρεμήσει τα πνεύματα -παραδίδοντας μαθήματα συμπεριφοράς στο ενδιάμεσο.

«Έλα όλοι, συμπεριφερθείτε σαν κύριοι τώρα, ακούτε; Έχω τη γυναίκα μου εδώ», ακούγεται να λέει αρχικά ο A$AP. «Ηρεμήστε όλοι, φίλε, μην είστε σ’ αυτόν το χώρο και τα κάνετε όλα αυτά τα σκ@τ@. Ηρεμήστε, συμπεριφερθείτε σαν κύριοι όταν βρίσκεστε μπροστά μας» συμπληρώνει ο διάσημος ράπερ, με το κοινό να τον καταχειροκροτεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.