ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Βερμούδα: Πώς να τη φορέσεις και το φθινόπωρο - 7 updated looks


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

21 Αυγούστου 2023

Βερμούδα: Πώς να τη φορέσεις και το φθινόπωρο - 7 updated looks
Μην ανεβάσεις τη βερμούδα στο πατάρι μαζί με τα υπόλοιπα καλοκαιρινά

Την καλοκαιρινή σεζόν είδαμε ένα συγκεκριμένο item να έχει κατακλύσει τα νησιώτικα σοκάκια, τα μπαράκια, τις -σχεδόν- άδειες πόλεις ακόμα και τις παραλίες. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η βερμούδα! Η βερμούδα αγαπήθηκε όσο λίγα κομμάτια σε μια και μόνο σεζόν, αλλά ευτυχώς δεν υπάρχει λόγος να την αποχωριστούμε μόλις τελειώσει το καλοκαίρι.

Ναι, αυτό το ευκολοφόρετο, εξαιρετικά updated και νεανικό κομμάτι θα εξακολουθήσει να μας κάνει παρέα και την επόμενη σεζόν. Το φθινόπωρό μας και ίσως και ο χειμώνας μας θα έχει αρκετή βερμούδα, για αυτό μη βιαστείς να την καταχωνιάσεις στο πατάρι μαζί με τα υπόλοιπα καλοκαιρινά. Μπορεί να μη τη φοράμε στη λινή εκδοχή της -οκ, αυτή ανέβασέ τη στο πατάρι- αλλά τις υπόλοιπες τις θέλουμε. Αν έχεις τζιν, βαμβακερή, κοτλέ ή ακόμα και δαντελένια τότε είσαι έτοιμη να υποδεχτείς τη νέα σεζόν και να συνδυάσεις το μοντέρνο αυτό κομμάτι με τα φθινοπωρινά σου ρούχα.

Δες στην παρακάτω λίστα τα 7 πιο updated looks με βερμούδα και πάρε έμπνευση για τα φθινοπωρινά σου σύνολα. Κράτα σημειώσεις!

Δες στην παρακάτω gallery ποια είναι τα 3 πιο hot φθινοπωρινά χρώματα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.