ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Βερμούδα & σακάκι: Το νέο κοστούμι που λατρεύεται από τους μεγάλους οίκους


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Ιουλίου 2023

Βερμούδα & σακάκι: Το νέο κοστούμι που λατρεύεται από τους μεγάλους οίκους
Instagram/deborabrosa
Η βερμούδα όταν σετάρεται με σακάκι αλλάζει, μεταμορφώνεται και ανεβάζει το look σου σε άλλα επίπεδα

Με τη θερμοκρασία να χτυπάει κόκκινο, ποιος αντέχει να φορέσει μακρύ παντελόνι; Όποιος το κάνει, του αξίζουν συγχαρητήρια για την υπομονή του και την αυτορρυθμιζόμενη θερμοκρασία του, ξεκάθαρα. Αυτή τη σεζόν, οι βερμούδες και τα σορτς ανακηρύσσονται οι βασιλιάδες των trends με αρκετά μεγάλη διαφορά.

Δεν χρειάζεται να τα φοράς μόνο με t-shirts ή μεταξωτά tops. Οι βερμούδες πλέον σετάρονται με σακάκια και δημιουργούν ένα πολύ elevated κοστούμι. Σε λινό ή βαμβακερό για την καλοκαιρινή περίοδο -άντε και για τις αρχές του φθινοπώρου- θα σε αναδείξουν ως την πιο κομψή και ενημερωμένη στη δουλειά σου ή ακόμα και στο βραδινό ποτό.

Μια ακόμα επιλογή, που είναι μεν εντελώς έξω από τα ελληνικά δεδομένα, αλλά είναι πολύ updated, είναι το να δοκιμάσεις να φορέσεις ένα τέτοιο κοστούμι σε γάμο. Με ένα μεταξωτό top ή ένα μεταξωτό πουκάμισο και showstoppers τακούνια, θα είσαι άψογη.

Επίσης την επόμενη σεζόν, (τη χειμερινή), είδαμε σε πάρα πολλές πασαρέλες να λατρεύεται αυτός ο φρέσκος συνδυασμός. Είτε ήταν σε ανδρικά shows, είτε σε γυναικεία, η βερμούδα με το σακάκι τιμήθηκε και φορέθηκε με πάρα πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μια ιδέα που μας αρέσει πολύ και ιντριγκάρει την φαντασία μας. Εμείς θα της δώσουμε μια ευκαιρία σίγουρα, ελπίζουμε κι εσύ.

Δες στην παρακάτω gallery, πώς φορέθηκε το κοστούμι με τη βερμούδα στις πασαρέλες!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.