ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Θα φορέσεις σορτσάκι; Αυτά είναι τα μόνα παπούτσια που χρειάζεσαι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

7 Ιουλίου 2023

Θα φορέσεις σορτσάκι; Αυτά είναι τα μόνα παπούτσια που χρειάζεσαι
Instagram/annaaborisovna
Αφού θα το βάλεις το σορτσάκι το καλοκαίρι, καλύτερα να γνωρίζεις με τι παπούτσια να το σετάρεις

Καλοκαιράκι και σορτσάκι πάνε παρέα, σωστά; Μα φυσικά! Έχεις κάνει τα μπάνια σου, σε έχει δει ο ήλιος -με προστασία πάντα- και έχουν πάρει ένα απαλό χάλκινο χρώμα τα πόδια σου, με αποτέλεσμα να θέλεις να τα δείξεις, να τα βγάλεις έξω. Προφανώς μετράει και το ότι έχει ζέστη, αλλά αν τα πόδια είναι λιγάκι μαυρισμένα -να σπάσει η γαλατίλα του χειμώνα- τότε και το look δείχνει πιο put together.

Και μαύρισες και φόρεσες και το σορτσάκι σου, είτε αρκετά κοντό, είτε οριακά βερμούδα, είτε σε τζιν, είτε σε ύφασμα, όλα παίζουν, όλα είναι στη μόδα αυτό το καλοκαίρι. Δημιούργησε λοιπόν το look που σου αρέσει με το σορτσάκι και είσαι έτοιμη να βγεις.

Αλλά μια στιγμή! Τι παπούτσια φόρεσες; Είσαι σίγουρη ότι κολακεύουν το πόδι σου; Είσαι σίγουρη ότι δεν είναι dated; Για να μην σε πιάνουν οι ανασφάλειες και να γνωρίζεις από πριν τι ταιριάζει, σου φτιάξαμε μια λίστα με τα μόνα στιλ παπουτσιών που ταιριάζουν με σορτσάκι αυτό το καλοκαίρι. Είναι 5 διαφορετικά, οπότε μπορείς να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ και την προσωπικότητά σου. Κράτα σημειώσεις!

1. Συνδύασέ το με τα chunky σανδάλια σου

2. Δοκίμασέ το με τις σαγιονάρες σου

3. Σέταρέ το με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες

4. Φόρεσέ το με τα strappy σανδάλια σου

5. Συνδύασέ το με τα retro sneakers σου

Δείτε στην παρακάτω gallery τα πιο δροσερά λευκά λινά καλοκαιρινά πουκάμισα και επιλέξτε το αγαπημένο σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.