ΣΤΙΛ STYLING TIPS

«Βλέπω ρίγες»: Τα 15+1 cool ριγέ looks που θα θέλεις να φοράς συνέχεια αυτό το καλοκαίρι


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

5 Ιουλίου 2023

«Βλέπω ρίγες»: Τα 15+1 cool ριγέ looks που θα θέλεις να φοράς συνέχεια αυτό το καλοκαίρι
Instagram/blancamiro
Αν βλέπεις ρίγες παντού, μην ταραχτείς. Είναι απλώς μεγάλη τάση αυτήν τη σεζόν

Σε όλες τις σεζόν βλέπουμε τάσεις, τάσεις που λογικά θα κρατήσουν μια, το πολύ δύο σεζόν και τάσεις που είναι διαχρονικές, τάσεις που όσα χρόνια και αν περάσουν θα είναι κλασικές, απλά μερικές σεζόν έρχονται «με φόρα» και πάλι στο προσκήνιο. Τα ριγέ prints, οι ρίγες δηλαδή, είναι ένα από αυτά τα κλασικά αγαπημένα trends, που όσα χρόνια και αν περάσουν μπορείς να τα εμπιστευτείς και να τα φορέσεις και να τα ξαναφορέσεις.

Είτε μιλάμε για φόρεμα, είτε για παντελόνι, είτε για πουκάμισο, είτε για λεπτές ρίγες, είτε για χοντρές, το ριγέ είναι εδώ και αυτό το καλοκαίρι, δείχνοντάς μας την θέλησή του να παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμα στις ντουλάπες μας.

Οι τρόποι που μπορείς να φορέσεις αυτό το ευφάνταστο, αλλά συνάμα κλασικό print είναι πάρα πολλοί και μέσα στα χρόνια έχουν γίνει όλο και πιο ευφάνταστοι και ευρηματικοί. Παρόλα αυτά, οι all time classic τρόποι δεν είναι εκτός τάσης, ίσα ίσα με την επικράτηση του quiet luxury διεκδικούν σθεναρά την θέση τους στην καθημερινότητά μας.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 15+1 cool και updated τρόπους για να φορέσεις το ριγέ print αυτό το καλοκαίρι και να τα αγαπήσεις από την αρχή, γιατί του αξίζει. Κράτα σημειώσεις!

Δείτε στην παρακάτω gallery το show της Louis Vuitton για την ανδρική συλλογή του ss 2024 και πάρτε ιδέες!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.