ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Το μόνο κομμάτι που χρειάζεσαι όταν «χτυπήσει» ο καύσωνας είναι το λευκό λινό πουκάμισο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

2 Ιουλίου 2023

Shopping Alert: Το μόνο κομμάτι που χρειάζεσαι όταν «χτυπήσει» ο καύσωνας είναι το λευκό λινό πουκάμισο
Instagram/deborabrosa
Είτε είσαι μίνιμαλ τύπος, είτε όχι, το λευκό λινό πουκάμισο έρχεται να σώσει την κατάσταση

Είναι καλοκαίρι, η ζέστη έχει χτυπήσει κόκκινο και εσύ μπορεί να είσαι σε ένα νησάκι και να ετοιμάζεσαι για το μπάνιο σου, είτε μπορεί να είσαι στην πόλη και να θέλεις να πας για brunch με την παρέα σου, είτε ακόμα μπορεί να είσαι στο χωριό στο βουνό και να είσαι έτοιμη να πας για περπάτημα στο δάσος. Ό,τι και να κάνεις, όπου και να είσαι όταν η ζέστη είναι αφόρητη δεν ανέχεσαι κανένα ρούχο πάνω στο δέρμα σου, εκτός από το λευκό λινό πουκάμισο. Πράγματι!

Το λινό πουκάμισο αναπνέει και έτσι δεν αφήνει το δέρμα να ιδρώσει, είναι λευκό, άρα αντανακλά τις ακτίνες του ήλιου και επίσης έχει την ιδιότητα να συγκρατεί μια πιο χαμηλή θερμοκρασία μεταξύ του δέρματός σου και του υφάσματος. Αλλά το να βρεις το σωστό λευκό πουκάμισο, που θα σου χαρίσει άνεση και στιλ, δεν είναι εύκολο. Καλό θα είναι να επικεντρωθείς σε όσα είναι oversized για να τα φοράς με πολλά και διαφορετικά κομμάτια, σε διαφορετικές περιστάσεις.

Εμείς για να σε βοηθήσουμε ψάξαμε και βρήκαμε τα 4 λευκά λινά πουκάμισα, σε οικονομικές τιμές, που θα σου κάνουν παρέα όλο το καλοκαίρι όπου και να είσαι. Καλά ψώνια!

1. s.Oliver - Πουκάμισο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Λινό λευκό πουκάμισο

2. Gant - Λινό πουκάμισο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Κοντομάνικο πουκάμισο από λινό

3. Zara - Πουκάμισο λινό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Πουκάμισο από λινό

4. H&M - Πουκάμισο από σύμμεικτο λινό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Πουκάμισο από σύμμεικτο λινό

Δείτε στην παρακάτω gallery όλες τις προτάσεις μας μαζί, για μια πιο προσεκτική ματιά και επιλογή!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.