ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Halter top: Το πιο κομψό trend των mid 90's επιστρέφει


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Ιουλίου 2023

Halter top: Το πιο κομψό trend των mid 90's επιστρέφει
Instagram/maryljean
Ένα ακόμα trend οφείλεται στη Gen Z, αλλά το comeback του halter top μας αρέσει πάρα πολύ

Η Gen Z συνεχίζει να μας εκπλήσει καθημερινά με πολλούς και διάφορους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι και η -σχεδόν- καθημερινή ανακάλυψη νέων κομματιών από τη δεκαετία του ‘90 και του ‘00, δημιουργώντας μια γλυκιά νοσταλγία ή μια ανατριχίλα, ανάλογα το κομμάτι που επανέρχεται, σε όσους μεγάλωσαν σε αυτές τις δεκαετίες. Όταν επανέφεραν τα cargo παντελόνια η νοσταλγία ήταν διάχυτη, αλλά όταν είδαμε τα capri κάπως «παγώσαμε».

Αυτή τη φορά αποφάσισαν πως τους αρέσει ένα πολύ κομψό και αγαπητό κομμάτι, που χαιρόμαστε πολύ για την επιστροφή του: το halter top. Ναι, το halter top μπορεί να έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα ‘30s και να έγινε viral στα ‘70s, αλλά οι περισσότεροι πλέον το θυμούνται από τα mid ‘90s, την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και την Μαράια Κάρεϊ. Στην παρακάτω λίστα λοιπόν θα βρεις 4 cool looks με halter top που θα σε κάνουν να θες να υιοθετήσεις σήμερα την νοσταλγική αυτή τάση. «But I'm a 90s b@tch», όπως έλεγαν και οι Icona pop!

Δες στην παρακάτω gallery τα πιο σικάτα LBD και επέλεξε το αγαπημένο σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.