ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το trend που «ορκίζεται» η Κάρι Μπράντσο και σίγουρα θα θες να δοκιμάσεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

29 Ιουνίου 2023

Το trend που «ορκίζεται» η Κάρι Μπράντσο και σίγουρα θα θες να δοκιμάσεις
Instagram/carriebradshaws_outfits
Η μόδα κύκλους κάνει και να που ακόμα ένα trend της Κάρι Μπράντσο επανέρχεται

Θα θυμάσαι καλά -είμαστε σίγουροι- τη φρενίτιδα που μας είχε πιάσει κοντά στο 2010 με τις μπουτονιέρες της Carrie Bradshaw, τις οποίες δεν τις φορούσαμε μόνο στα ρούχα μας, αλλά και στα κολιέ μας και στις τσάντες μας. Αυτός ο ρόλος, ο τόσο σωστά δομημένος να γίνει η πιο viral fashion περσόνα, κατάφερε να κάνει τάση ό,τι και αν φορούσε. Φυσικά οι μπουτονιέρες ήταν ένα -σχετικά- εύκολο αξεσουάρ για το κοινό, κυρίως λόγω του μεγάλου εύρους τιμών.

Jenny.Gr
splashnews.com

Πριν από την Carrie οι μπουτονιέρες ήταν ένα αξεσουάρ που το φορούσαν οι έφηβες Αμερικάνες στο prom ή οι γιαγιάδες στο πέτο τους. Μετά ήρθε το Sex And The City με την Carrie να δημιουργεί μια major τάση και αυτή τη σεζόν το corsage -όπως ονομάζεται- κάνει τρελό comeback στις πασαρέλες, στις βιτρίνες και στους δρόμους.

Το είδαμε στην συλλογή του οίκου Dries Van Noten, στην Prada και φυσικά στο show της Bottega Veneta. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ δίνει έναν ρομαντικό τόνο στο look, ό,τι look και να είναι αυτό. Κλέβει τα βλέμματα και ναι, μπορεί να κάνει ενδιαφέρον ακόμα και το πιο «βαρετό» outfit. Εμείς σου προτείνουμε να το δοκιμάσεις για αρχή σε τσοκέρ και στη συνέχεια αν τα «εχετε βρει» με την τάση, να το εντάξεις και σε άλλα κομμάτια, όπως φορέματα, παπούτσια και ζακέτες.

Jenny.Gr
Instagram/carriebradshaws_outfits

Δες στην παρακάτω gallery τα αγαπημένα μας looks με corsage από τις πασαρέλες!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.