ΣΤΙΛ

Prada: Κοντά σορτσάκια, μακριά μανίκια και ημιδιάφανες «κουρτίνες πλάσματος» στο show για την SS24 menswear συλλογή


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Ιουνίου 2023

Prada: Κοντά σορτσάκια, μακριά μανίκια και ημιδιάφανες «κουρτίνες πλάσματος» στο show για την SS24 menswear συλλογή
splashnews.com
Το παρελθόν συνάντησε το μέλλον σε ένα εξαιρετικά δεξιοτεχνικό show από τον οίκο Prada

Η Miuccia Prada και ο Raf Simons έκαναν πάλι το θαύμα τους και για ακόμα μια φορά δίδαξαν στιλ και κομψότητα, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Ένα show που ξεχείλιζε από καθαρές γραμμές, σιλουέτες εμπνευσμένες από την δεκαετία του ‘40, νεομοντερνισμό και γλίτσα. Ναι, γλίτσα που γλιστρούσε ανάλαφρα από το ταβάνι και έπεφτε στο πάτωμα, δημιουργώντας ημιδιάφανες «κουρτίνες πλάσματος», οι οποίες κατέληγαν σε μια πράσινη μάζα -κάτι σαν τον Flubber ή το Alien.

Τα looks της SS 2024 συλλογής της Prada στην πασαρέλα είχαν κοινό την στενή μέση, τα -πολύ- μακριά μανίκια και τους φαρδείς ώμους, με αποσπώμενες βάτες παρακαλώ. Είδαμε την «αναγέννηση» του χαβανέζικου πουκάμισου, είδαμε τσέπες, πολλές τσέπες, είδαμε κοντά σορτσάκια -από πέρυσι αρνούνται να τα κατεβάσουν κάτω από γόνατο και μας αρέσει-, καλοραμμένα πουκάμισα, καλτσούλες και παπούτσια με μυτερές μύτες. Το ταλαντούχο δίδυμο έχει την δεξιοτεχνία να επαναφέρει κομμάτια από το παρελθόν και να τους δίνει νέα πνοή, όπως τα γυαλιά ηλίου με τον σκούρο φακό και το τζιν πουκάμισο.

Η χρωματική παλέτα απευθύνεται σε όλα τα γούστα και κυμαίνεται από μαύρο και γκρί με μικρές πινελιές έντονων χρωμάτων και φυσικά ανοιξιάτικα παστέλ.

Δείτε μερικά από τα αγαπημένα μας looks από το SS 2024 show της Prada στην παρακάτω gallery και το βίντεο από το show!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.