ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Sex and the City: Γιατί η Carrie Bradshaw δεν έβαφε ποτέ τα νύχια της;


Ελένη Τσούτση

23 Ιουνίου 2023

Sex and the City: Γιατί η Carrie Bradshaw δεν έβαφε ποτέ τα νύχια της;
Instagram/@ SATC
Ο λόγος που σίγουρα δεν περιμένατε

Η Sarah Jessica Parker είναι από τις γυναίκες που έχουμε ταυτιστεί μέσα από τον θρυλικό ρόλο της ως Carrie Bradshaw. Θέλουμε πάντα να μαθαίνουμε τις απολαυστικές ιστορίες της και φυσικά όλα τα μυστικά ομορφιάς της, που ευτυχώς για εμάς μοιράζεται στις συνεντεύξεις της. Μια απορία που δικαιολογημένα γεννήθηκε σε όλα τα fan girls είναι η εξής: Γιατί η Bradshaw δεν είχε βάψει ποτέ τα νύχια της στο Sex and the City;

Σε μια συνέντευξή της στο Glamour Magazine, η Parker αποκάλυψε το λόγο και εμείς δεν μπορούσαμε να σας αφήσουμε άλλο σε αγωνία. Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «To manicure ήταν μάταιο καθώς ο ρόλος μου ως συγγραφέας απαιτούσε να έχω “καθαρά άκρα” για να γράφουν σωστά στην κάμερα».

Ο παραγωγός Michael Patrick King συμφώνησε, λέγοντας ότι η απόφαση ήταν σκόπιμη. «Οτιδήποτε φοράει η Carrie και βλέπετε στην κάμερα είναι καλά μελετημένο. Προσπαθεί να κινείται πάντα μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Έτσι, δεν ήθελε να έχει βαμμένα νύχια.»

Τώρα αναμένουμε αν στη 2η σεζόν του «And Just Like That» σπάσει αυτό το πρωτόκολλο γιατί ωραίο το clean aesthetic, αλλά θέλουμε να θυαμάσουμε τα υπέροχα manicure της Bradshaw. Στοιχηματίζω και εσείς!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.