UPDATE #NOW

Η Jenna Ortega βαρέθηκε τα στερεότυπα για τη Gen-Z στις ταινίες: «Μπορούμε να είμαστε και έξυπνοι»


JTeam

3 Μαρτίου 2023

Η Jenna Ortega βαρέθηκε τα στερεότυπα για τη Gen-Z στις ταινίες: «Μπορούμε να είμαστε και έξυπνοι»
Instagram @jennaortega
Η ηθοποιός κουράστηκε, και καλά έκανε

Η Jenna Ortega βαρέθηκε να βλέπει τα στερεότυπα που έχουν οι boomers για τους νέους να αναπαράγονται στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Και εμείς το ίδιο, για να είμαστε ειλικρινείς.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή Hot Ones, στην οποία οι celebrities δίνουν συνεντεύξεις τρώγοντας κοτόπουλο βουτηγμένο σε όλο και πιο καυτερή σως. Κι όχι μόνο δοκίμασε τα περισσότερα χωρίς καν να ανοιγοκλείσει τα μάτια της, σαν άλλη Wednesday, αλλά μίλησε για όσα την πειράζουν στην εκπροσώπηση των νέων στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. «Θα είναι πάντα ο κακομαθημένος έφηβος, ο έφηβος που μιλά άσχημα ή, συχνά, που δεν είναι έξυπνος, κάτι που νομίζω ότι δεν ισχύει», εξήγησε.

Η ίδια παραδέχθηκε πως μοιάζει νεότερη από την ηλικία της, οπότε γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο λάθος είναι όλο αυτό, καθώς οι περισσότεροι χαρακτήρες που υποδύεται βρίσκονται στην εφηβεία τους.

Μπορεί ο ρόλος που την έκανε παγκοσμίως γνωστή να ήταν εκείνος της Wednesday Addams, όμως την έχουμε δει στη σειρά της Disney, Stuck in the Middle, ως Harley Diaz, μία έφηβη που είναι το μεσαίο παιδί μίας οικογένειας. Ήταν, επίσης, μία από τις πρωταγωνίστριες του Scream, ενώ θα επιστρέψει στο Scream VI μέσα στον μήνα.

Έχει εμπειρία, λοιπόν, όπως έχει και κάθε δικαίωμα να ενοχλείται. «Μπορούμε να είμαστε έξυπνοι μερικές φορές», είπε. Κι έφαγε μία καυτερή φτερούγα.

Δείτε όλη τη συνέντευξη παρακάτω: