UPDATE #NOW

«Έκλαιγα υστερικά και τράβηξα τα μαλλιά μου»: Η Jenna Ortega υπέφερε στα γυρίσματα του "Wednesday"


Κλέλια Φατούρου

13 Φεβρουαρίου 2023

«Έκλαιγα υστερικά και τράβηξα τα μαλλιά μου»: Η Jenna Ortega υπέφερε στα γυρίσματα του "Wednesday"
Ειδικά στη σκηνή του τσέλο, ξεπέρασε τα όριά της

Η Jenna Ortega έγινε το πρόσωπο της χρονιάς και η top στολή που θα δούμε τις Απόκριες. Ο χορός της έγινε viral και το μόνο που έχουμε να περιμένουμε είναι πότε θα βγει ο 2ος κύκλος. Η 20χρονη ηθοποιός όμως δεν πέρασε καθόλου, μα καθόλου καλά.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς Wednesday, είχε μιλήσει στο Interview Magazine για την αγχωτική διαδικασία των γυρισμάτων και τις λίγες ώρες που είχαν στη διάθεσή τους για πρόβες. «Δεν είχαμε χρόνο, υπήρχε σύγχυση και έκανα το καλύτερο που μπορούσα». Τώρα μιλά ακόμα πιο αναλυτικά για το τι της συνέβη, και ποιες ήταν οι σκηνές που την επηρέασαν σε ακραίο βαθμό. Και ναι, είναι οι δύο αγαπημένες μας. Σε ένα Q&A του Netflix, αποκάλυψε το πώς έσπασε από τις ατελείωτες ώρες γυρισμάτων, τα μαθήματα τσέλο και το τεράστιο άγχος που είχε για να είναι τέλεια.

«Έπρεπε να πηγαίνω στο σετ 2 ώρες νωρίτερα από τα γυρίσματα, τα οποία διαρκούσαν 12-14 ώρες, μετά γυρνούσα σπίτι και έκανα ό,τι μάθημα είχα να κάνω. Ή επέστρεφα στο διαμέρισμά μου και ο καθηγητής τσέλο ήταν ήδη εκεί και με περίμενε. Τα Σαββατοκύριακα είχαν είτε γυρίσματα είτε μαθήματα». Α, εκτός από τσέλο, είχε και ξιφασκία. Και όλα αυτά γίνονται στη Ρουμανία, πολύ μακριά από το σπίτι της. Περιγράφει την ημέρα όπου έπρεπε να γυρίσει τη σκηνή όπου παίζει στο τσέλο το "Paint it Black" των Rolling Stones. Μία σκηνή που βάζω συχνά στο YouTube, όταν θέλω να χαλαρώσω. Μακάρι να μπορούσε να πει το ίδιο και η Jenna.

Καταρχάς, έπρεπε να παίξει αυτό το κομμάτι που χρειάζεται δύο τσέλο, και όχι ένα, όπως και έγινε. «Δεν κοιμήθηκα καθόλου. Τράβηξα τα μαλλιά μου κυριολεκτικά. Υπήρξαν τόσες κλήσεις με τον μπαμπά μου, μέσω FaceTime, κλαίω υστερικά. Ήθελα τόσο πολύ να είμαι τέλεια προετοιμασμένη, ώστε να υπάρχει υλικό για τον Tim Burton, που τελικά θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί».

Αν και ο σκηνοθέτης είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ortega και προσπάθησε να τη χαλαρώσει, λέγοντάς της ότι θα πάνε όλα υπέροχα, αυτό δεν τη βοήθησε. «Δεν ήξερα πού να βάλω τα χέρια μου και είναι γελοίο ότι είχαμε ένα τσέλο, ενώ χρειάζονταν δύο».

@getscare Wednesday's full dance scene #wednesdayaddams #jennaortega #netflix #googoomuck ♬ Goo Goo Muck - The Cramps

Η viral σκηνή του χορού, ήταν επίσης ένας ακόμη άθλος, γιατί δεν κοιμήθηκε ούτε τότε και είχε μόλις δύο μέρες να χορογραφήσει μόνη της αυτή τη σκηνή. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ανακάλυψε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ότι ήταν θετική στον Covid. Μετά από όλα αυτά, είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει στον 2ο κύκλο;

Ναι, είμαστε γιατί έχει ήδη μοιραστεί τη γνώμη της για το πώς θα ήθελε να δει τον ρόλο της. «Θα ήθελα να επικεντρωθούμε λιγότερο στα ερωτικά τρίγωνα, που δεν ξέρω πώς να δικαιολογήσω, και περισσότερο στις εμπειρίες της Wednesday».