UPDATE #NOW

Ο Penn Badgley δεν θέλει πια να γυρίζει ερωτικές σκηνές από σεβασμό στη σύζυγό του. Κάπου έχει χαθεί το νόημα


Κλέλια Φατούρου

13 Φεβρουαρίου 2023

Ο Penn Badgley δεν θέλει πια να γυρίζει ερωτικές σκηνές από σεβασμό στη σύζυγό του. Κάπου έχει χαθεί το νόημα
Μήπως ζηλεύει η γυναίκα του;

Ξεκίνησε επιτέλους ο 4ος κύκλος του "You" στο Netflix, ή μάλλον το πρώτο μέρος του, και η πλοκή έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Λίγο ότι βρισκόμαστε σε κάστρα της επαρχιακής Αγγλίας, λίγο η βρετανική προφορά από όλο το cast, λίγο το μυστήριο γύρω από τους θανάτους, μάς καθήλωσε.

Όπως και τα λόγια του πρωταγωνιστή, Penn Badgley, για τις ερωτικές σκηνές της σειράς. Στο τελευταίο επεισόδιο του pocast του, "Podcrushed", ο ηθοποιός μίλησε για αυτές και ποιοι είναι οι λόγοι που τον έκαναν να τις σταματήσει.

«Ένα από τα βασικότερα πράγματα ήταν αν θέλω να μπω σε ένα μονοπάτι όπου είμαι πάλι ο πρωταγωνιστής ενός ρομάντζου. Η πίστη σε κάθε σχέση, ειδικά στον γάμο μου, είναι πολύ σημαντική για εμένα. Και ναι, είμαι σε ένα σημείο που δεν θέλω πια να κάνω κάτι τέτοιο».

Και το έκανε πράξη στον 4ο κύκλο, αφού μίλησε στη δημιουργό της σειράς, και η μείωση των ερωτικών σκηνών ήταν τεράστια. «Θα προτιμούσα να μην υπάρχει καθόλου, αλλά καταλαβαίνω ότι υπέγραψα για κάτι άλλο».

Είναι γεγονός ότι ο 4ος κύκλος περιλαμβάνει σεξ, αλλά δεν είναι σίγουρα γυμνό και διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα. Οι fans της σειράς θυμούνται σίγουρα τους προηγούμενους κύκλους, όπου οι ερωτικές σκηνές ήταν μεγαλύτερες σε διάρκεια και, σίγουρα, πολύ πιο περιγραφικές. Ωστόσο, αν μου επιτρέπεις Penn μου, μιλάμε για το "You". Ένα θρίλερ που μιλά για το stalking, την ερωτική εμμονή, το πάθος, πώς γίνεται να μην έχει σεξ;

Καταλαβαίνω το επαγγελματικό κομμάτι και ότι πλέον θέλεις να συνδέεσαι με άλλα είδη ρόλων, αλλά το "You" είναι ίσως η λάθος στιγμή για να το κάνεις. Ναι, οκ, δεν χρειάζομαι να δω ερωτικές σκηνές με οργασμούς, αλλά ένα ερωτικό θρίλερ πρέπει να έχει σεξ. Πώς θα το κάνουμε τώρα; Επίσης, όταν είσαι ηθοποιός, δεν παραμένεις πιστός στη σύζυγό σου; Δουλειά δεν είναι; Μήπως η Domino Kirke ζηλεύει πάρα πολύ και αυτό είναι όλο;

Όπως και να έχει, εμείς περιμένουμε με αγωνία το δεύτερο μέρος του 4ου κύκλου, που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Μαρτίου.