UPDATE #NOW

Το You επιστρέφει με νέο cast, παλιούς γνώριμους και τον Joe καθηγητή-stalker στο Λονδίνο


Κλέλια Φατούρου

26 Σεπτεμβρίου 2022

Το You επιστρέφει με νέο cast, παλιούς γνώριμους και τον Joe καθηγητή-stalker στο Λονδίνο
Έρχεται η σειρά που λατρέψαμε, αυτή τη φορά στο Λονδίνο

Ο serial killer Joe Goldberg επιστρέφει, αλλά σίγουρα όχι στον τόπο του εγκλήματος. Η σειρά φαινόμενο του Netflix που μάς έμαθε τι μπορεί να κάνει το stalking και πόσο εύκολο είναι να κάνεις εγκλήματα ανενόχλητος.

Καταρχάς, ο νέος κύκλος θα χωριστεί σε δύο μέρη, τα οποία θα δούμε στις 10 Φλεβάρη και αργότερα, στις 10 Μαρτίου. Το πρώτο teaser μάς συστήνει ένα πλούσιο cast, που περιγράφεται ως «συνάδελφοι με παρόμοιες σκέψεις, φίλοι σε υψηλές θέσεις και άλλους που προσπαθούν να ανέβουν την κοινωνική σκάλα».

Στον 3ο κύκλο, ο Joe σκότωσε τη γυναίκα του, άφησε το παιδί τους σε ένα γειτονικό gay ζευγάρι και έφυγε για Παρίσι, αναζητώντας τη Marienne, το νέο αντικείμενο του πόθου του. Ο 4ος κύκλος όμως μάς αποκαλύπτει ότι θα δούμε Λονδίνο, και όχι Παρίσι, και τον Joe στον ρόλο του καθηγητή. Ναι ναι, καλά διάβασες.
Κάνει λοιπόν μία νέα αρχή στην Αγγλία, ως Jonathan Moore, χρησιμοποιώντας τις εγκυκλοπαιδικές γνώσεις του για τα βιβλία, ώστε να μπει στον κόσμο των διανοούμενων.

Στο trailer, ο Joe υπόσχεται ότι θα κρατήσει τις έξτρα δραστηριότητές του αυστηρά επαγγελματικές, αλλά όλοι εμείς ξέρουμε ότι δεν συγκρατείται όταν γνωρίζει μία γυναίκα που του αρέσει. Βασικά, γίνεται ένας τοξικός δολοφόνος.

Ο ηθοποιός Penn Badgley είχε μιλήσει εξαρχής για τη μανία των θαυμαστριών με τον ρόλο του serial killer και συχνά απαντούσε σε tweets, ως η φωνή της λογικής. «Μην τον ερωτεύεστε, είναι δολοφόνος». Από την άλλη, η ASMR φωνή του και το βρετανικό στιλ θα δυσκολέψει μάλλον τις γυναίκες με σύνδρομο νοσοκόμας. Σε κάθε περίπτωση, ξέρουμε ότι θα δούμε τη Marianna (Tati Gabrielle), η οποία φεύγει με την κόρη της από τις Η.Π.Α αλλά και τους νέους Amy-Leigh Hickman, Charlotte Ritchie, Ed Spellers, Tilly Keeper, Lukas Gage και πολλούς ακόμη. Θα χυθεί αίμα στο Λονδίνο μάλλον.