UPDATE #NOW

“Monster: The Jeffrey Dahmer Story”: Η αληθινή ιστορία του γνωστού κανίβαλου serial killer έρχεται στο Netflix


Κλέλια Φατούρου

17 Σεπτεμβρίου 2022

“Monster: The Jeffrey Dahmer Story”: Η αληθινή ιστορία του γνωστού κανίβαλου serial killer έρχεται στο Netflix
Η σειρά για τη δράση ενός φρικιαστικού serial killer

Ο Evan Peters ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τον Ryan Murphy και κάνουν μαζί αυτό που ξέρουν να κάνουν εξαιρετικά. Διηγούνται την ανατριχιαστική ιστορία του διαβόητου serial killer Jeffrey Dahmer, που διέπραξε φρικιαστικά εγκλήματα, ενώ ήταν νεκρόφιλος και κανίβαλος.

Η ιστορία ακολουθεί τον Dahmer, τα εγκλήματα που διέπραξε και πώς οι αποτυχίες του συστήματος κατάφεραν να διευκολύνουν τη δράση του για περισσότερο από μία δεκαετία. Από το 1978 έως το 1991, σκότωσε 17 ανθρώπους, και σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του Netflix, θα δούμε εγκλήματα πέρα από κάθε λογική, που ουσιαστικά κρύβουν τον ρατσισμό της εποχής και πώς η αστυνομία αποτύγχανε συνέχεια.

«Ο Dhamer έχει τεράστιο ενδιαφέρον γιατί ουσιαστικά ένιωθε κάποια ενοχή και ντροπή για αυτά που έκανε. Δεν έχει ένα γοητευτικό ή παραπλανητικό χαμόγελο. Κρύβεται και αποστασιοποιείται από τα φρικτά του εγκλήματα», εξηγεί ο Peters, ο οποίος είδε τον ρόλο ως μία τεράστια πρόκληση. «Φαινόταν νορμάλ αλλά κρατούσε κρυφό έναν τρομακτικό κόσμο. Συμφωνήσαμε με τον Murphy ότι δεν θα πούμε την ιστορία από την οπτική του Dhamer. Δεν ήταν μόνο η δική του ιστορία, αλλά η ιστορία μίας κοινωνίας γεμάτη ρατσισμό και ομοφοβία».

Το cast περιλαμβάνει επίσης τους Richard Jenkins, Molly Ringwald, Michael Learned, Niecy Nash, Penelope Ann Miller, Michael Beach και άλλους. Η σειρά, στην οποία ο Peters έχει και ρόλο παραγωγού, θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Σεπτεμβρίου και απλώς ανυπομονούμε.