UPDATE #NOW

H Bella Hadid κάνει ντεμπούτο ως ηθοποιός στο «Ramy» - Δείτε το trailer


Μάρθα Κουμπάνη

15 Σεπτεμβρίου 2022

H Bella Hadid κάνει ντεμπούτο ως ηθοποιός στο «Ramy» - Δείτε το trailer
Hulu
H πρώτη ματιά στο ντεμπούτο της Bella Hadid στην υποκριτική, στην τρίτη σεζόν της σειράς Ramy στο Hulu.

Είναι επιτέλους εδώ, η πρώτη ματιά στο ντεμπούτο της Bella Hadid στην υποκριτική στη σειρά του Ramy Youseff, «Ramy» στο Hulu. Η παρουσία της Hadid στο επιτυχημένο show ανακοινώθηκε τον Μάρτιο και το δίδυμο, πρόσφατα έδωσε μια γεύση του τι να περιμένουμε από τον ρόλο του μοντέλου. Σε ένα trailer για την τρίτη σεζόν, που κυκλοφόρησε την Τετάρτη, η Hadid εμφανίζεται για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, αλλά είμαστε ήδη έτοιμοι να της δώσουμε το Emmy. Εντάξει όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Η Bella Hadid δεν εμφανίζεται παρά στο τέλος του trailer, αλλά αξίζει την αναμονή. Το μοντέλο υποδύεται τη Lena, η οποία φαίνεται να συνδέεται για πρώτη φορά με τον Ramy όταν βγαίνει ραντεβού με τον καλύτερο φίλο του, Steve, στο Muslim Match.

Σύμφωνα με το Deadline, η Bella θα είναι τακτική guest στο show, οπότε αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να τη δούμε αρκετά στην τρίτη σεζόν. Σε μια συνέντευξη στο GQ, ο Youseff και η Hadid αποκάλυψαν ότι το μοντέλο θα υποδυθεί μια «περίεργη φίλη». Ενώ αρχικά υποτίθεται ότι θα έβγαινε με τον Ramy, τώρα φαίνεται ότι η σχέση της θα είναι στην πραγματικότητα με τον Steve.

«Οι άνθρωποι πιθανότατα πίστευαν ότι η πρώτη μου δουλειά στην υποκριτική θα ήταν κάτι σούπερ αισθησιακό και σέξι», είπε η Βella στη συνέντευξη, υπονοώντας ότι ο ρόλος της στο Ramy δεν είναι τίποτα από αυτά τα πράγματα. Στην πραγματικότητα, ο Youseff είπε ότι η πλοκή που γράφτηκε για τον χαρακτήρα της Hadid είναι ένα από τα «πιο παράξενα σενάρια» που έχει γράψει ποτέ. «Και αυτό λέει πολλά», συμπληρώνει.

Δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να δούμε τη Hadid να μιλάει στην εκπομπή. Η τρίτη σεζόν του Ramy κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 30 Σεπτεμβρίου. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα καθυστερήσουν πολύ την εμφάνισή της στη σεζόν.