UPDATE #NOW

Wednesday: Η Jenna Ortega είχε COVID όταν γύριζε τη viral σκηνή του χορού και τώρα όλοι είναι έξαλλοι μαζί της


JTeam

8 Δεκεμβρίου 2022

Wednesday: Η Jenna Ortega είχε COVID όταν γύριζε τη viral σκηνή του χορού και τώρα όλοι είναι έξαλλοι μαζί της
Μετά από αυτή την είδηση, προκλήθηκαν πολλές αντιδράσεις

Αν έχεις δει τη σειρά του Netflix, σίγουρα γοητεύτηκες από τον περίεργο αλλά και ερωτικά μυστηριώδη χορό της Wednesday Addams. Αν έχεις και TikTok, ξέρεις ήδη πόσο viral έχει γίνει αυτός ο χορός, με τους fans να τον αναπαραστούν ακόμα και σε γήπεδα.

@jener.d Replying to @eggwaffle_cow 🖤🕸️ #teacher #funny #wednesday #foryou #mrdasilva ♬ Goo Goo Muck - The Cramps

Όλα καλά μέχρι που η Jenna Ortega έδωσε συνέντευξη και μάς είπε ότι το χορογράφησε η ίδια και ότι ήταν τρελό γιατί ήταν η πρώτη της μέρα με COVID. «Ναι, ξύπνησα και πονούσε όλο μου το σώμα. Ένιωθα σαν να με είχαν χτυπήσει με αυτοκίνητο και ένα goblin είχε μπει στον λαιμό μου και έξυνε τον οισοφάγο μου. Μου έδιναν φάρμακα μεταξύ των λήψεων, επειδή περιμέναμε το αποτέλεσμα του τεστ».

Η εταιρία παραγωγής ενημέρωσε ότι μετά το θετικό τεστ, τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα και η Jenna απομακρύνθηκε από το σετ. Από την άλλη, αυτό που προκάλεσε τις (εύλογες) αντιδράσεις του κοινού, είναι ότι δεν γίνεται να έχεις τα συμπτώματα, να περιμένεις το τεστ και να θέτεις σε κίνδυνο ένα ολόκληρο στούντιο (με τόσο κόσμο).

Και ενώ η Ortega διηγήθηκε με αθωότητα την ιστορία, υπήρξαν μπόλικες αρνητικές αντιδράσεις στο Twitter για το ότι δεν κατάλαβε τη σοβαρότητα αυτού που είπε. «Ως άνθρωπος που έχει δουλέψει σε παραγωγή, αυτό που μόλις άκουσα είναι τρομακτικό».

Οι περισσότεροι τα έβαλαν φυσικά με τους υπεύθυνους του στούντιο, που έθεσαν σε κίνδυνο τους πάντες και δεν προστάτευσαν την ομάδα. Και επειδή συνδέεται με την πιο γνωστή σκηνή της σειράς που έκανε ρεκόρ και ξεπέρασε το Stranger Things.