UPDATE #NOW

Wednesday: Η Jenna Ortega και ο Tim Burton δίνουν στην οικογένεια Άνταμς το spinoff που περιμέναμε


Κλέλια Φατούρου

7 Ιουνίου 2022

Wednesday: Η Jenna Ortega και ο Tim Burton δίνουν στην οικογένεια Άνταμς το spinoff που περιμέναμε
Η σειρά του Tim Burton έρχεται σύντομα στο Netflix

Η Jenna Ortega είναι ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς και δικαίως. Μετά την εμφάνισή της στον 2ο κύκλο του You και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο 5ο Scream, έφτασε η ώρα της Wednesday Addams.

Περιμέναμε αρκετό καιρό την εκδοχή του Tim Burton, που κάνει focus στην έφηβη Wednesday και πώς χρησιμοποιείς τις μαγικές ικανότητές της για να αποτρέψει έναν serial killer και να λύσει ένα μυστήριο 25 χρόνων, που αφορά στους γονείς της. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix, κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά.

«Η Wednesday είναι ένα υπερφυσικό μυστήριο που επικεντρώνεται στα σχολικά χρόνια της Wednesday Addams στην Ακαδημία Nevermore. Ο πρώτος κύκλος θα την ακολουθήσει ενώ προσπαθεί να ελέγξει τις δυνάμεις της ενώ ένας serial killer σκορπά τον τρόμο στη μικρή πόλη. Όλα αυτά ενώ εξερευνά τις σχέσεις που αναπτύσσει στο σχολείο». Το πρώτο teaser πάντως δεν χρειάστηκε πολλά λόγια. Η μεταμόρφωση της Ortega αποδεικνύει ότι ήταν η ιδανική επιλογή για τον ρόλο, ενώ το αγαπημένο Thing την ακολουθεί.

Αν και δεν έχουμε δει ακόμα το υπόλοιπο cast, ξέρουμε ότι τη μητέρα της, Morticia, θα υποδυθεί η Catherine Zeta-Jones, ο Gomez Addams θα ενσαρκωθεί από τον Luis Guzman, ο Isaac Ordonez είναι ο Pugsley Addams, ο Victor Dorobantu το Thing και ο George Burcea ο Lurch. Αν αναρωτιέσαι για την Christina Ricci (τη θρυλική Wednesday), θα επιστρέψει σε ρόλο έκπληξη.

Η σειρά θα αποτελείται από 8 επεισόδια και με τον μετρ του είδους, Tim Burton, δεν ανησυχούμε για το αποτέλεσμα. Η Ortega εξάλλου, δείχνει να έχει ήδη μία προτίμηση σε ό,τι περιλαμβάνει horror.

TAGS