UPDATE #NOW

Η Neve Campbell δεν θα είναι στο επόμενο Scream, γιατί δεν της έδωσαν την αμοιβή που αξίζει


Κλέλια Φατούρου

7 Ιουνίου 2022

Η Neve Campbell δεν θα είναι στο επόμενο Scream, γιατί δεν της έδωσαν την αμοιβή που αξίζει
Η Neve Campbell αποχώρησε από το 6ο Scream και ο λόγος είναι κάπως εξοργιστικός

Η 5η ταινία Scream επέστρεψε το 2022 και ήταν ένα από τα horror highlights της χρονιάς. Η νέα γενιά των μαθητών που κινδυνεύουν από τον Ghostface και οι παλιοί που γυρίζουν για να βοηθήσουν. Αυτό ήταν που περιμέναμε και περισσότερο. Την επιστροφή των Neve Campbell, Courteney Cox και David Arquette.

Η Cox επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι θα υπάρξει 6η ταινία και ότι κρατά το σενάριο στα χέρια της, αλλά η Campbell μόλις ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει και εξήγησε το γιατί.

«Δυστυχώς, δεν θα είμαι στην επόμενη ταινία Scream. Ως γυναίκα, έπρεπε να δουλέψω πολύ σκληρά για να εδραιώσω την αξία μου, ειδικά όταν μιλάμε για το Scream. Νιώθω ότι η προσφορά που μου δόθηκε δεν ήταν ίση με την αξία που έχω φέρει σε αυτό το franchise. Ήταν μία δύσκολη απόφαση που έπρεπε να πάρω. Σας αγαπώ Scream fans. Ήσασταν απίστευτα υποστηρικτικοί μαζί μου. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων σε όλα όσα μου έδωσε το Scream».

Η ηθοποιός είχε μιλήσει πρόσφατα για το πρόβλημα της πληρωμής στις ταινίες τρόμου, σε μία συζήτησε που έκανε με την άλλη horror queen, Jamie Lee Curtis. Παραδέχτηκαν και οι δύο ότι παλιότερα δεν πληρώνονταν αρκετά και ότι υπήρχε η υπόσχεση των ποσοστών από τα κέρδη της ταινίας, κάτι που ποτέ δεν συνέβη. «Δεν βγάλαμε ποτέ τα λεφτά που λέγαμε ότι βγάζουμε σε συνεντεύξεις Τύπου. Ήταν οι εποχές των Weinsteins».

Η 5η ταινία του franchise έσκισε εισπρακτικά, επανέφερε όλους τους βασικούς πρωταγωνιστές των αρχικών ταινιών και ανέδειξε τη νέα γενιά ηθοποιών σε ένα καλογυρισμένο (και πολύ ακριβό) sequel. Στην 6η ταινία, που ξεκινά γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι, οι κάτοικοι του Woodsboro αφήνουν τη μικρή τους πόλη σε μια προσπάθεια να ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο. Το πιθανότερο είναι ότι, όπου και να πάνε, ο Ghostface θα τους βρει. «Διάβασα το σενάριο και νομίζω ότι αυτή η εκδοχή θα είναι η πιο βίαιη και επιθετική. Νομίζω ότι θα διασκεδάσουμε πολύ στο γύρισμα», είπε η ανερχόμενη Jenna Ortega. Δυστυχώς, χωρίς Neve Campbell.

TAGS