CELEBRITIES

H Jamie Lee Curtis γιορτάζει τον απόλυτο cosplay γάμο της κόρης της με τη σύντροφό της


JTeam

1 Ιουνίου 2022

H Jamie Lee Curtis γιορτάζει τον απόλυτο cosplay γάμο της κόρης της με τη σύντροφό της
Instagram/ curtisleejamie
Οι νεόνυμφες ντύθηκαν με κοστούμια και το ίδιο προέτρεψαν να κάνουν και οι καλεσμένοι τους

Η Jamie Lee Curtis είχε μόνο ένα πράγμα να δηλώσει μετά τον γάμο της μικρής κόρης της: "WIFE IS SWEET!". Με αυτές τις τρεις λέξεις, τα είπε όλα για το πώς νιώθει για τον γάμο της 26χρονης Ruby με τη σύντροφό της. Kynthia.

Η περήφανη μαμά μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες από τον γάμο τους που έγινε στα πλαίσια μιας μοναδικής cosplay τελετής, όπου οι νεόνυμφες ήταν ντυμένες με κοστούμια και το ίδιο προέτρεψαν να κάνουν και οι καλεσμένοι τους.

Ανάμεσα στις λήψεις, η 63χρονη star ποζάρει μεταξύ των νεόνυμφων ενώ όπως γράφει σε μία από τις λεζάντες: «Το μόνο πράγμα που έμεινε στο τέλος αυτού του ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΥ γάμου, ήταν αυτό το γ@@@ο κουζινομάχαιρο με το οποίο έκοψαν την τιραμισού γαμήλια τούρτα. WIFE IS SWEET!».

Η Curtis είχε δηλώσει πρόσφατα τη χαρά της που η κόρη της θα παντρευόταν στον κήπο του σπιτιού τους, όπως και η μεγαλύτερη κόρη της, Annie πριν από τρία χρόνια.

Όπως είχε αναφέρει: «Όλοι στον γάμο θα φορούν στολή, θα φορέσω κι εγώ στολή για να κάνω την τελετή», αποκάλυψε η ηθοποιός στον Jimmy Kimmel. Και δε θα φορέσει οποιοδήποτε κοστούμι – θα ντυθεί Jaina Proudmoore, από το World of Warcraft.

«Είναι παιχνίδι, δεν ξέρω. Είναι ναύαρχος», πρόσθεσε. Κι επειδή η ίδια δεν έχει ιδέα από WoW, τη στολή διάλεξαν οι μελλόνυμφες. Φυσικά και ενθουσιάστηκε, παρήγγειλε τα ρούχα της στο Etsy και, παρά την ανυπομονησία της, χρειάστηκε να περιμένει μέρες, γιατί το πακέτο της άργησε να παραδοθεί. «Και τα δύο παιδιά μου θα έχουν παντρευτεί στην αυλή μου, κι αυτό με γεμίζει δάκρυα», εξήγησε.

Η ηθοποιός στέκεται στο πλευρό της κόρης της από την αρχή. Σε συνέντευξη που έδωσαν μαζί τον Οκτώβριο, μίλησαν για τη σχέση τους μετά τη φυλομετάβαση, αλλά και το πώς διαχειρίστηκαν την κατάσταση.

«Μιλάμε μία νέα γλώσσα», είπε η Curtis. «Μαθαίνω νέες ορολογίες και λέξεις. Είμαι καινούργια σε αυτό. Δε θα προσποιηθώ ότι ξέρω πολλά για το θέμα. Και θα τα κάνω θάλασσα, θα κάνω λάθη. Θα ήθελα να προσπαθήσω να αποφύγω τα μεγάλα λάθη όμως».

«Ξέρετε, μαθαίνεις να μιλάς λίγο πιο αργά. Γίνεσαι πιο προσεκτικός με τα λόγια σου. Τι λες. Πώς το λες. Θα τα κάνεις σαλάτα – ήδη το έκανα δύο φορές σήμερα. Άνθρωποι είμαστε. Αλλά αν ένας άνθρωπος το διαβάσει αυτό, δει μία φωτογραφία της Ruby μαζί μου και πει “νιώθω την ελευθερία να πω ότι έτσι είμαι”, τότε αξίζει τον κόπο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.