CELEBRITIES

Η Jamie Lee Curtis αγκαλιά με τη διεμφυλική κόρη της, στην πιο σημαντική συνέντευξη της ζωής τους


The Jennettes

21 Οκτωβρίου 2021

Η Jamie Lee Curtis αγκαλιά με τη διεμφυλική κόρη της, στην πιο σημαντική συνέντευξη της ζωής τους

Πριν από έναν χρόνο, η κόρη της Jamie Lee Curtis, η Ruby, μάζεψε την οικογένεια στην αυλή του σπιτιού. Είχε να κάνει μία ανακοίνωση, υπήρχαν πράγματα που έπρεπε να μοιραστεί με τους γονείς της. Ήταν έτοιμη να βγει από την ντουλάπα και να πει σε όλους ότι είναι trans.

«Ήταν τρομακτικό – και μόνο το ότι θα τους έλεγα κάτι για εμένα που δεν ήξεραν», δήλωσε σε συνέντευξή της στο People. «Με φόβισε – αλλά δεν ανησυχούσα. Με αποδέχονταν όλη μου τη ζωή».

Δεν έκανε καμία ανακοίνωση εκείνη την ημέρα. Δεν της έβγαινε. Έφυγε λοιπόν. Έστειλε, όμως, ένα μήνυμα στη μητέρα της και τα εξήγησε όλα. «Την πήρα αμέσως τηλέφωνο», αποκάλυψε η Jamie Lee Curtis. «Περιττό να σας πω ότι υπήρχαν δάκρυα».

Σήμερα, στα 25 της, είναι πια η γυναίκα που πάντα ένιωθε. Εργάζεται ως video editor για έναν YouTuber, αισθάνεται άνετα με τον εαυτό της και, πλάι στη μαμά της, μοιράζεται για πρώτη φορά το ταξίδι της

«Μιλάμε μία νέα γλώσσα», είπε η Curtis. «Μαθαίνω νέες ορολογίες και λέξεις. Είμαι καινούργια σε αυτό. Δε θα προσποιηθώ ότι ξέρω πολλά για το θέμα. Και θα τα κάνω θάλασσα, θα κάνω λάθη. Θα ήθελα να προσπαθήσω να αποφύγω τα μεγάλα λάθη όμως».

«Ξέρετε, μαθαίνεις να μιλάς λίγο πιο αργά. Γίνεσαι πιο προσεκτικός με τα λόγια σου. Τι λες. Πώς το λες. Θα τα κάνεις σαλάτα – ήδη το έκανα δύο φορές σήμερα. Άνθρωποι είμαστε. Αλλά αν ένας άνθρωπος το διαβάσει αυτό, δει μία φωτογραφία της Ruby μαζί μου και πει “νιώθω την ελευθερία να πω ότι έτσι είμαι”, τότε αξίζει τον κόπο».

Για την Ruby, όλα ξεκίνησαν στα 16 της. Ένα trans μέλος της παρέας της, τη ρώτησε ποιο είναι το φύλο της. «Είμαι άνδρας», απάντησε. Κι αργότερα κάτι της φάνηκε ξένο. «Ήξερα πως ήμουν – εντάξει, όχι η Ruby καθαυτή, αλλά ήξερα πως ήμουν διαφορετική. Αλλά επειδή είχα μία κακή εμπειρία στην ψυχανάλυση, δεν έκανα coming out όσο νωρίς θα έπρεπε. Επτά χρόνια μετά, ήμουν ακόμη ο Tom. Και είπα στον άνθρωπο με τον οποίο έχω τώρα αρραβωνιαστεί, ότι ήμουν trans. Και είπε “σ’ αγαπώ για αυτό που είσαι”», εκμυστηρεύτηκε.

Το γεγονός ότι οι γονείς της είναι διάσημοι, ήταν ένα ακόμη εμπόδιο που έπρεπε να ξεπεράσει. Κι αυτό γιατί δεν μίλησε για την ταυτότητα φύλου της μόνο στους ίδιους, αλλά σ’ ολόκληρο τον κόσμο. «Προσπάθησα να μείνω μακριά από τη δημοσιότητα για χρόνια – ή, τουλάχιστον, έκανα ό, τι καλύτερο μπορούσα. Χαίρομαι που τώρα, το ότι προβάλλομαι βοηθά άλλους», είπε.

πηγή φωτογραφίας: People

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι ανήκουν στην LGBTQ+ κοινότητα

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.