UPDATE #NOW

Η Maya Rudolph (από το SNL) απέκτησε επιτέλους τη δική της κωμική σειρά και αυτό είναι δικαίωση


Κλέλια Φατούρου

6 Ιουνίου 2022

Η Maya Rudolph (από το SNL) απέκτησε επιτέλους τη δική της κωμική σειρά και αυτό είναι δικαίωση
Μία κωμική σειρά με πρωταγωνίστρια την υπέροχη Maya Rudolph ήταν αυτό που πραγματικά χρειαζόμασταν φέτος

Την έχεις δει αμέτρητες φορές στο Saturday Night Live, την έχεις πετύχει σίγουρα σε κάποια ταινία σε κάποιο δεύτερο ρόλο και έχεις ξεκαρδιστεί με τη φωνή της (που της χάρισε Emmy) στο Big Mouth.

Η Maya Rudolph είναι πολυτάλαντη και φέτος σκοπεύει να το αποδείξει (ξανά) στο ευρύ κοινό, μέσα από διάφορα projects. Η αρχή γίνεται με τη σειρά Loot, που έρχεται στις 24 Ιουνίου από την Disney+ και αποτελείται από 10 επεισόδια.

Η Molly Novak (Rudolph) ανακαλύπτει ότι ο φαινομενικά τέλειος σύζυγός της την απατά με μία πολύ νεότερη γυναίκα και όλοι μαθαίνουν για το σκάνδαλο. Μετά το διαζύγιο, η ζωή της θρυμματίζεται, κι ας έχει στην κατοχή της δισεκατομμύρια δολάρια. Μέχρι που ανακαλύπτει ότι έχει μία μη κερδοσκοπική αυτοκρατορία και ξεκινά η ενασχόλησή της με τη φιλανθρωπία.

Συμπρωταγωνίστριά της είναι η trans Michaela Jae Rodriguez (την έχουμε δει στο Pose) που υποδύεται την υπεύθυνη του οργανισμού, ο Adam Scott, ο Joel Kim Booster, η Nat Faxon και ο Ron Funches. Τη σειρά σκηνοθετούν οι Alan Yang και Matt Hubbard.

Jenny.Gr

Εκτός από τη σειρά Loot, η Maya Rudolph ετοιμάζει άλλες δύο σειρές κινουμένων σχεδίων το The Hospital με τους Natasha Lyonne, Kieran Culkin και Keke Palmer και το spin-off του Big Hero 6, Baymax. Επιπλέον, θα συνεργαστεί ξανά με τη Lyonne για να φτιάξουν την κωμική σειρά Extra Ordinary που επικεντρώνεται σε ένα ζευγάρι που πιάνει φαντάσματα. Αν σκέφτηκες αμέσως τους Ghostbusters, η Rudolph θεωρεί άτοπη τη σύγκριση. «Λες και μιλάμε για ταινίες επιπέδου Πολίτης Κέιν. Αλλά και για γυναίκες που ξέρουν την αξία τους στην κωμωδία».

Ένα είναι σίγουρο. Περισσότερη Maya Rudolph στις οθόνες μας, περισσότερη ευτυχία στη ζωή μας.

TAGS