UPDATE WHAT'S NEW

Το Disney+ έρχεται στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου


JTeam

29 Μαρτίου 2022

Το Disney+ έρχεται στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου
Το Disney+ έρχεται στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου

Το Disney+, η streaming υπηρεσία της The Walt Disney Company, επιβεβαίωσε τις ημερομηνίες της επίσημης έναρξης λειτουργίας της σε 42 χώρες και 11 νέες περιοχές φέτος το καλοκαίρι.

Η streaming υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου. Ανακοινώθηκε, ακόμη, το κόστος συνδρομής για την Ελλάδα, το οποίο διαμορφώνεται σε €8,99 για μηνιαία συνδρομή ή €89,90 για ετήσια συνδρομή.

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, με τις πιο πρόσφατες παραγωγές των 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX και Searchlight Pictures, το Disney+ αποτελεί τον απόλυτο streaming προορισμό για μερικές από τις πιο αγαπημένες ιστορίες του κόσμου.

Οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση στις διάσημες σειρές του Star Wars, «The Book of Boba Fett» και «The Mandalorian» από τον δημιουργό και executive producer Jon Favreau. Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμη η σειρά των Marvel Studios «Moon Knight», με πρωταγωνιστή τον Oscar Isaac ως Steven Grant, έναν ήρεμο υπάλληλο σε κατάστημα με είδη δώρων, που έρχεται αντιμέτωπος με ψυχολογικά μπλακάουτ και αναμνήσεις από μια άλλη ζωή, αλλά και την υποψήφια ταινία για Όσκαρ «O Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών» .

Οι συνδρομητές θα μπορούν, επίσης, να απολαύσουν την υποψήφια για Όσκαρ, ταινία «Λούκα» των Disney και Pixar, το βραβευμένο με Όσκαρ «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός» των Walt Disney Animation Studios, που αφηγείται την ιστορία μιας ιδιαίτερης οικογένειας, των Μαδριγάλ, καθώς και το βραβευμένο με Όσκαρ «Κρουέλα», με πρωταγωνίστρια την Emma Stone ως τη θρυλική Cruella de Vil.

Ακόμη, οι συνδρομητές θα μπορούν να παρακολουθήσουν τίτλους γενικής ψυχαγωγίας, όπως τη γεμάτη δράση και υποψήφια για Όσκαρ, κωμωδία «Free Guy», με πρωταγωνιστή τον Ryan Reynolds, τις σειρές «The Simpsons» και «Grey's Anatomy», καθώς και την εκπομπή «Ο Κόσμος Σύμφωνα με τον Jeff Goldblum» από το National Geographic, με τον Jeff να μας οδηγεί σε ένα ψυχαγωγικό, οξυδερκές και διασκεδαστικό ταξίδι. Κάθε ένα από τα επεισόδια της σειράς, ξετυλίγει το νήμα ενός οικείου αντικειμένου, για να αποκαλύψει έναν κόσμο εκπληκτικών συνδέσεων, συναρπαστικής επιστήμης και ιστορίας.

Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας, εμπειρία θέασης, streaming ταυτόχρονα σε έως και τέσσερις συσκευές, απεριόριστες λήψεις σε έως και δέκα συσκευές, ποιότητα προβολής IMAX σε επιλεγμένους τίτλους καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας έως και επτά διαφορετικών προφίλ, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας για τους γονείς να δημιουργήσουν Παιδικά Προφίλ που διαθέτουν εύκολη περιήγηση και περιβάλλον φιλικό προς τα παιδιά, για πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το Disneyplus.com