UPDATE #NOW

Το SNL έφτιαξε ένα πάρκο για δεσμευμένους άντρες που ψάχνουν φίλους, στο καλύτερο βίντεο της εβδομάδας


Κλέλια Φατούρου

15 Νοεμβρίου 2021

Το SNL έφτιαξε ένα πάρκο για δεσμευμένους άντρες που ψάχνουν φίλους, στο καλύτερο βίντεο της εβδομάδας

Το Satuday Night Live μόλις βρήκε τη λύση για τους δεσμευμένους άντρες που δεν έχουν φίλους και λένε όλα τους τα προβλήματα στις συντρόφους τους.

Αφού υπάρχει πάρκο για σκύλους, γιατί να μην δημιουργηθεί και πάρκο για τους στρέιτ άντρες, που δεν έχουν μάθει να εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους και χρειάζονται μια κάποια αλληλεπίδραση με άλλους δεσμευμένους άντρες;

Εφόσον η κοινωνία δεν διδάσκει στους άντρες πώς να εκφράζονται, το Saturday Night Live αναλαμβάνει την ευθύνη και δημιουργεί το Man Park, ένα μέρος όπου οι άντρες μπορούν να μοιράζονται σκέψεις και συναισθήματα, και να μην περιορίζονται μόνο στις συντρόφους τους.

Πρόκειται φυσικά για άλλο ένα ξεκαρδιστικό σκετς του SNL, με πρωταγωνιστή τον πολυσυζητημένο (λόγω πιθανού ειδυλλίου με την Kim Kardashian) Pete Davidson. Αποτυπώνει μία πραγματικότητα για πολλούς άντρες εκεί έξω που συζούν με την κοπέλα τους και νιώθουν μόνο μαζί τους την ασφάλεια της εξωτερίκευσης των συναισθημάτων. Σε όλες μας έχει συμβεί να γυρίσουμε σπίτι, κατάκοπες από τη δουλειά, και να μας περιμένει ο συνοδοιπόρος μας στο σπίτι. Δεν έχει μιλήσει με άνθρωπο όλη μέρα και ξεκινά τον μονόλογο που δεν έχει συνοχή.

Γιατί, σου λέει, η τοξική αρρενωπότητα βάζει τους άντρες σε μία θέση να μιλούν μόνο για αθλητισμό (ή για τις κοπέλες τους). Όχι στο Man Park. Εδώ οι άντρες παίζουν σαν παιδιά, τραγουδούν Mr. Brightside, τους ενώνει η Marvel και αποφασίζουν ότι θέλουν να γίνουν κουμπάροι («Μα δεν μου έχεις κάνει πρόταση γάμου!). 

Ο Pete Davidson μας απασχολεί το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της φημολογούμενης σχέσης του με την Kim Kardashian, μετά την Kate Beckinsale, τη Margaret Qualley, την Kaia Gerber και άλλες, αλλά είναι κυρίως γνωστός για το κωμικό του ταλέντο. Και αυτή τη φορά το ξετυλίγει στο SNL.