UPDATE #NOW

Ο Elon Musk και άλλοι ζάμπλουτοι αστροναύτες παίρνουν αυτό που τους αξίζει από το SNL


Κλέλια Φατούρου

5 Οκτωβρίου 2021

Ο Elon Musk και άλλοι ζάμπλουτοι αστροναύτες παίρνουν αυτό που τους αξίζει από το SNL

Richard Branson, Jeff Bezos, Elon Musk. Οι δισεκατομμυριούχοι που ψυχαγωγούνται πετώντας στο διάστημα. Το Saturday Night Live δεν μπορούσε να το αφήσει να περάσει έτσι ασχολίαστο.

Αυτή τη φορά δεν μιλάμε μόνο για ένα χιουμοριστικό βίντεο στο πλαίσιο του σαββατιάτικου επεισοδίου. To SNL δανείζεται το όνομα της σειράς ταινιών Star Trek και δημιουργεί μερικά επεισόδια με τίτλο Star Trek: Ego Quest, για τα οποία θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα Χριστούγεννα. Το κυνήγι του εγώ αναφέρεται ξεκάθαρα στους γνωστούς δισεκατομμυριούχους που πετούν στο διάστημα και έχουν γίνει αντικείμενο σχολιασμού (κατά βάση ειρωνικού). 

Ο Captain Jeff Bezos είναι ο Owen Wilson και το πλήρωμά του αποτελείται από «τυχαίους περίεργους», όπως ο αδερφός του Luke Wilson και η Heide Gardner, το μεγαλύτερο σε ηλικία πρόσωπο που έχει βρεθεί στο διάστημα. Στο trailer, ακούγεται μνημειώδεις ατάκες, όπως «Μία κρίση μέση ηλικίας με συμπαντικές διαστάσεις» και «Η αποστολή είναι να πετάς στο διάστημα κάνοντας χαζομάρες μέσα σε ένα σκάφος που μοιάζει με πέος».

Ο Elon Musk προειδοποιεί τον Bezos λέγοντάς του ότι το διάστημα χωράει μόνο έναν περίεργο λευκό δισεκατομμυριούχο. Και ότι το να τον νικήσει είναι ο πρωταρχικός σκοπός του. Το σημείο βέβαια στο οποίο πρέπει να σταθούμε και το λες και απευθείας βολή στον δημιουργό του Amazon, είναι ο κούριερ που εμφανίζεται ξαφνικά στο διαστημόπλοιο και του λέει «Είναι τιμή μου που σας γνωρίζω κύριε. Μπορεί οι άνθρωποι να λένε ότι δεν νοιάζεστε για τους υπαλλήλους σας, αλλά εγώ διαφωνώ». Ας κάνουμε λοιπόν λίγη υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα. Αξίζει να περιμένεις για τους αδερφούς Wilson.