UPDATE #NOW

Θέλετε να μείνετε στο σπίτι του Scream για το Halloween; Με 5 δολάρια μπορείτε


Κλέλια Φατούρου

30 Σεπτεμβρίου 2021

Θέλετε να μείνετε στο σπίτι του Scream για το Halloween; Με 5 δολάρια μπορείτε

Πίσω στο μακρινό 1996, όταν πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα του θρυλικού Scream, κανείς δεν περίμενε ότι θα γινόταν Airbnb για τις ημέρες εορτασμού του Halloween.

Εμείς που μεγαλώσαμε με τις ταινίες Scream, οι οποίες σηματοδότησαν μία νέα εποχή στα θρίλερ, και έγιναν υλικό για τα Scary Movies, θα δίναμε πολλά λεφτά για να μείνουμε στο επιβλητικό σπίτι όπου γυρίστηκε το Scream και ζήσαμε στιγμές μεγάλης ανατριχίλας. Αν μπορούσαμε να βρεθούμε στην Καλιφόρνια φυσικά.

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας Halloween, με τις εκδηλώσεις να κορυφώνονται τη μέρα των Αγίων Πάντων, στις 31 Οκτωβρίου. Το σπίτι του Scream θα ανοίξει για το κοινό στις 27, 29 και 31 Οκτωβρίου και θα του χαρίσει τις εμπειρίες που είδε στις ταινίες (χωρίς τον βίαιο θάνατο φυσικά). Και το καλύτερο είναι ότι μπορείς να το κάνεις με μόλις 5 δολάρια. Ούτε το σινεμά τόσο φθηνό.

Ο πρωταγωνιστής David Arquette (και πρώην σύζυγος της Courteney Cox) θα υποδεχτεί τους καλεσμένους με ψηφιακό τρόπο, υποδυόμενος τον Dewey, τον ρόλο που τον καθιέρωσε. Επίσης, θα υπάρχει τηλεφωνική γραμμή για να τους καλεί ο Ghostface, αλλά θα μπορούν να τον βλέπουν και στο παράθυρο του πάνω ορόφου, το οποίο τοποθετήθηκε ως φόρος τιμής στην 25η επέτειο της ταινίας. Αρκετά creepy.

via GIPHY

Η (πιο) τρομακτική ιστορία του σπιτιού

Σε περίπτωση που δεν σας αρκεί η ανατριχίλα από τα γυρίσματα του Scream, αυτό το σπίτι έχει μία αληθινή ιστορία να διηγηθεί. Οι ιδιοκτήτες του, Jack και Carolyn MacPhail πέθαναν το 1991, λίγο αφότου είχε ολοκληρωθεί το χτίσιμο του σπιτιού. Πάμε να δούμε μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού. Και αν δεν βρεθούμε στην Καλιφόρνια, θα αναβιώσουμε το Scream με μαραθώνιο των ταινιών.

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr